Hvordan Koble Hekelmotiver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Koble Hekelmotiver
Hvordan Koble Hekelmotiver

Video: Hvordan Koble Hekelmotiver

Video: Hvordan Koble Hekelmotiver
Video: Hvordan Montere/Koble Komfyr Støpsel Ledninger 2024, Kan
Anonim

Strikking fra individuelle motiver med påfølgende forbindelse er brukt i mange teknikker for hekling av blonder. Det kan være både friformsteknikker og irsk blonder. Å koble enkeltelementer med et maske er det siste trinnet i å lage klær og interiørartikler, og kan gjøres på flere måter.

Hvordan koble hekelmotiver
Hvordan koble hekelmotiver

Det er nødvendig

Tråder, krok, nål, pinner, mønster

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta motivene du koblet sammen og mønsteret til det ferdige produktet. Legg motivene slik du vil se dem på sjalet eller jakken. Fest dem med pinner for enkelhets skyld. Du kan lage din egen unike komposisjon, eller du kan se på verkene til anerkjente håndverkere på Internett og prøve å gjenta mønsteret.

Steg 2

For det første kan du strikke en mørbrad, og deretter dekorere den med separate motiver. Dette nettet er strikket med celler. Først knytter du ett eller to masker og en maske. Dette er basen på ditt gjennomsiktige nett. Strikk en stolpe og luftmasker til masken er i den størrelsen du vil ha. Størrelsen på burene på lerretet ditt styres av antall luftløkker.

Trinn 3

Sy deretter individuelle motiver på det ferdige nettet og brett det sammen til et vakkert bilde. Om ønskelig kan kantene på masken bindes med en kant.

Trinn 4

Blondermotiver kan kobles til ved hjelp av bruder og kjeder av luftløkker. Fletter er tykke snorer som kan bindes ved ganske enkelt å strikke en kjede med kjedesting i motsatt retning. Du kan også brette en lang tråd flere ganger og vikle den med en annen tråd - du får en sterk ledning. Bruder fyller bakgrunnen og legger til et snev av raffinement til stykket. Akkurat som motivene, strikkes de i stoffet til det ferdige produktet ved hjelp av en kjede med luftløkker.

Trinn 5

Hvis du vil at det ferdige produktet ditt skal være tett og varmt, kan motivene sys sammen med en nål. Legg ut et mønster på mønsteret, bare i dette tilfellet skal motivene være nær hverandre. Fest motivene til mønsteret for å gjøre det lettere for deg å jobbe. Ta deretter en nål med en matchende tråd og sy motivene sammen.

Anbefalt: