Hvordan Korssting På Klær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Korssting På Klær
Hvordan Korssting På Klær

Video: Hvordan Korssting På Klær

Video: Hvordan Korssting På Klær
Video: Hvordan broderer man korssting? 2024, April
Anonim

Korssting på klær er fortsatt aktuelt i dag. Slike dekorasjoner vil gjøre enhver vanlig ting eksklusiv. Og i kombinasjon med passende tilbehør kan broderte klær brukes til enhver anledning.

Hvordan korssting på klær
Hvordan korssting på klær

Det er nødvendig

  • - et diagram over mønsteret du skal brodere;
  • - tråder for brodering av passende farger;
  • - avtakbart lerret;
  • - fargede tråder for tråkk;
  • - en nål for brodering;
  • - bøyle.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et garderobeartikkel du vil pynte med korssting. Gi fortrinn til gjenstander laget av bomull, lin eller ullstoff med enkel veving av renning og skuddtråder. Ikke stopp valget ditt på strikkede ting, de tar form av kroppen, og broderiet vil trekke dem sammen. I tillegg, hvis du vil brodere et stort mønster, gi preferanse til en ting med et enkelt kutt uten mye piler eller bøyninger i detaljene.

Steg 2

Velg motivet du vil brodere på plagget. Du kan brodere et mønster i form av et bånd med et gjentatt mønster, slike ornamenter ser bra ut langs den rette kanten av produktet, for eksempel langs kanten eller halsen på en skjorte. I tillegg kan du velge et eget motiv i form av en blomst, et dyr eller et symbol.

Trinn 3

Finn brodertråden din. Hvis du vil brodere på lin eller bomull, bruk en tanntråd, og for ullstoff er en spesiell broderiull mer passende.

Trinn 4

Stryke ut den delen av produktet der arbeidet skal utføres.

Trinn 5

Med en rillesting på denne delen av plagget, fest et stykke stoff som skal fjernes av passende størrelse. Sørg for å justere tråden til underduken med vevingen av stoffet som skal broderes. For å sjekke deg selv under arbeidet, legg til ekstra sømmer som tilsvarer sentrum for fremtidig arbeid.

Trinn 6

Bøy stoffet slik at det tiltenkte designet er sentrert. Begynn å brodere.

Trinn 7

Stikk de lange endene av trådene inn i vevene på baksiden. Fjern hjelpelæret, det trekkes enten for hånd eller løses opp i vann. Vask produktet i kaldt vann og vri det ut.

Trinn 8

Legg det vasket elementet med feil side opp på en myk flanellklut. Stryk produktet.

Anbefalt: