Hvilke Filmer Forbereder Seg På Utgivelse Sommeren

Hvilke Filmer Forbereder Seg På Utgivelse Sommeren
Hvilke Filmer Forbereder Seg På Utgivelse Sommeren

Video: Hvilke Filmer Forbereder Seg På Utgivelse Sommeren

Video: Hvilke Filmer Forbereder Seg På Utgivelse Sommeren
Video: Калининград 2020. ЗЕЛЕНОГРАДСК. Достопримечательности, что посмотреть, город кошек. Большой выпуск 2024, April
Anonim

Om sommeren begynner spillefilmer, i motsetning til TV-serier, å komme ut etter hverandre for å glede folk som er oppbrukt av varmen og solen i en koselig og kul kinosal.

Hvilke filmer forbereder seg på utgivelse sommeren 2012
Hvilke filmer forbereder seg på utgivelse sommeren 2012

21. juni slippes den etterlengtede og etterlengtede tegneserien "Brave at Heart" i Russland i lang tid. Den forteller historien om en bueskytter som bestemte seg for ikke å følge veien som er foreskrevet av noen, men å slå på sin egen vei. Eventyrene til en ung jente fører henne til en heks. Tegneserien mottok positive anmeldelser fra utenlandske kritikere, og som allerede har sett forhåndsvisning av innenlandske seere.

Samme dag vil russerne kunne se den litt mindre etterlengtede filmen "President Lincoln: The Vampire Hunter." Et annet bilde som prøver å snu historien på hodet, ved hjelp av vampyrer.

28. juni slippes "Super Mike" - en film om vennskap mellom strippere. Båndet, som neppe vil interessere mange, men forventningsrangeringen er likevel omtrent lik indikatorene til de to filmene beskrevet ovenfor.

5. juli lanseres oppfølgeren til en av de populære filmene fra 2010. "Tre meter over himmelen: Jeg vil ha deg" forventes av alle som likte forrige del (og likte det av mange), og derfor er store billettkontor kvitteringer for det nye produktet nesten garantert.

Samme dag finner russepremieren på filmen "The Amazing Spider-Man" sted. Ikke en oppfølger til to kjente og blinket ofte på TV-filmer, men en ny visjon om populærhistorien. Hvis du av en eller annen grunn ikke likte Spider-Man-filmene, bør du definitivt gå for en ny tolkning. Og hvis du likte det, så desto mer, hva om denne filmen viser seg å være bedre? Forresten er en fortsettelse planlagt allerede i 2014.

12. juli slippes Ice Age 4: Continental Drift - fortsettelsen av den elskede historien om morsomme dyr som overlever den harde tiden på planeten vår. Visning er nesten obligatorisk, fordi de tre foregående delene moret de fleste seerne.

Elskere av grasiøse bevegelser vil være glade 26. juli. Denne dagen vil premieren på Step Forward 4 finne sted. Samme dag, 26. juli, vises den etterlengtede "The Dark Knight Rises" i landets kinoer. Suksessen med forrige avdrag garanterer fortsatt høyt oppmøte på kinoer over hele verden. Batmans nye eventyr vil utspille seg 8 år etter hendelsene til den første Dark Knight. Flaggermannen må nøytralisere den nye skurken - Bane.

Den mest etterlengtede filmen i august er Total Recall. En film med et kjent navn, men et helt annet plot, som forteller om de neste eksotiske teknologiene i fremtiden, som gjør det mulig å implantere andres minner i minnet. Slippes 9. august.

En annen hit i august er The Bourne Evolution, en film som ikke trenger introduksjon takket være de forrige delene. Utgivelsen i Russland er planlagt til 30. august.

Også på slutten av sommeren kan du komme til følgende filmpremiere: "The Third Extra" - 2. august, "The Expendables 2" - 16. august, "Parallel Worlds" og "Killer Joe" - 23. august.

Anbefalt: