Ideer Til En Kjærlighetshistorie Fotografering

Ideer Til En Kjærlighetshistorie Fotografering
Ideer Til En Kjærlighetshistorie Fotografering

Video: Ideer Til En Kjærlighetshistorie Fotografering

Video: Ideer Til En Kjærlighetshistorie Fotografering
Video: Как живёт Даниил Глейхенгауз - главный хореограф фигурного катания 2024, Kan
Anonim

Kjærlighetserklæring er et spennende og minneverdig øyeblikk. For at minnet om følelsen ikke skal slettes under påvirkning av tiden, er det verdt å fange kjærlighetshistorien din på fotografier. Hva denne historien vil være: romantisk vanilje, mystisk attraktiv eller brennende lidenskapelig - bestemmer du. Det viktigste er å ha et kamera av høy kvalitet tilgjengelig og husk på noen ideer til fotografering.

Ideer for en fotografering i stil
Ideer for en fotografering i stil

Til å begynne med bør du velge et sted å skyte. Hvis du kan leie et studio og ansette en profesjonell fotograf, må du bestemme deg. Men uansett hvor smilende fotografen er, vil du ha en viss følelse av innsnevring foran kameraet og en fremmed. Og tiden for å venne seg til er begrenset.

Ideell: ta bilder av deg selv ved hjelp av selvutløserfunksjonen (mange kameraer har det i form av et klokkeikon). Plasser kameraet på et stabilt underlag eller legg det på et stativ, juster forsinkelsestiden og gjør deg klar til å uttrykke dine følelser uten å nøle - du prøver selv.

Forbered rekvisitter på forhånd. Dette kan være hjerteformede ballonger, volumetriske bokstaver "Love is" (gjør deg selv av papp, modellering av deig eller kjøp i en bryllupsutstyrsbutikk), blomsterbuketter osv.

Ta vare på bakgrunnen. Hvis du bestemmer deg for å ta bilder hjemme, må du frigjøre plass fra unødvendige ting og møbler. Den dekorative veggsteinen ser flott ut på bildene. I fravær av strukturert tapet, kan du gardinveggen med et snøhvit ark.

På gaten kan smidde parkbenker eller uvanlige svinger brukes som rekvisitter. Et gammelt hus med søyler eller en frossen dam, for eksempel, vil tjene som en romantisk bakgrunn.

Eksperimenter med positurer. De vinnende alternativene vil være:

1. Bilder i bevegelse. En mann sirkler jenta i armene, eller begge hopper opp av lykke. Eller kanskje de kysser under snøflakene. Jo mer uttrykk jo bedre. Du kan be vennene dine om å dusje deg med rosenblader på toppen, og du vil fange kronbladene med hendene eller gjemme seg for dem med en lys paraply.

2. Tegnspråk. Stå sidelengs til kameraet og sett deg sammen med dine utstrakte armer i form av et hjerte, eller tramp et hjerte i snøen og sett deg i det slik at du kan se tegningen. En mann kan klemme en jente bakfra og tegne et hjertetegning fra sammenflettede fingre.

3. Sett bakfra. Kjøp spesielle T-skjorter med ordene “Jeg elsker ham / henne” på baksiden og pilene i butikken og ta bilder med ryggen til kameraet. Det er T-skjorter med halve hjerter. Når folk klemmer, blir tegningen en enkelt helhet.

4. Skygger. Bilder med bakgrunn fra solnedgang eller soloppgang viser seg å være virkelig magiske og romantiske. Prøv å gjøre noe som et dansetrinn, eller flett inn i et kyss slik at ansiktene dine blir lett opplyst av solstrålene.

245262
245262

5. Humoristiske skisser. Legg til litt humor i kjærlighetshistorien din. For eksempel kan du skildre at en jente drar en mann på en lasso i registret (enten ta bilder mot bakgrunnen av en ekte registerkontorbygning, eller tegne en bygningsdekorasjon med denne inskripsjonen på et stort ark Whatman-papir). Se for deg og implementer ideene dine slik at du i alderdommen kan gjenoppleve alle følelser og smil.

Anbefalt: