Hva Er Simoron, Eller Din Egen Veiviser

Hva Er Simoron, Eller Din Egen Veiviser
Hva Er Simoron, Eller Din Egen Veiviser

Video: Hva Er Simoron, Eller Din Egen Veiviser

Video: Hva Er Simoron, Eller Din Egen Veiviser
Video: 4. oktober legger du en mynt i lommen og snakker om det rike livet. Dag for Kondrat og Ignat. 2024, Mars
Anonim

Simoron er et slags magisk spill som kan gi ganske håndgripelige virkelige resultater. I motsetning til tradisjonell magi opprettes Simoron-ritualer underveis. Det er ingen harde og raske regler. Det viser seg at nesten alle kan bli en ekte trollmann og prøve å endre livet sitt til det bedre.

Hva er simoron, eller din egen veiviser
Hva er simoron, eller din egen veiviser

Hvordan Simoron-ritualer skiller seg fra tradisjonell magi

I magi er det klare regler, visse staver og magiske gjenstander, uten som ritualet bare vil fungere. Her blir du tvunget til å komme i kontakt med andre verdenskrefter og er samtidig veldig utsatt. De fleste religioner motarbeider utøvelsen av magi, og kaller trollmenn for medskyldige av Satan.

Simoron har stort sett ingenting å gjøre med tradisjonelle magiske ritualer. Dette er et slags spill som hjelper til å muntre opp og lade en person med positiv energi. Fans av Simoron-ritualer hevder at det under deres opptreden er nødvendig å fange en viss stemning når hele verden virker vennlig og munter for deg. Det er i disse øyeblikkene at det du har unnfanget absolutt må gå i oppfyllelse. Hvis alle handlinger utføres automatisk, uten oppriktig tro på suksess og uten passende stemning, vil ikke alle Simoron-ritualer ha magisk kraft.

Hvordan designe Simoron-ritualer

Simoron er en morsom magi, et slags veldig vanedannende spill som du kan spille både helt alene og i et støyende selskap.

Siden det ikke er noen generelle, klart etablerte regler i denne teknikken, kan ritualer også oppfunnes uavhengig. Vanligvis, helt i begynnelsen av handlingen, er det et hint om hvordan du gjør det.

Få for eksempel en ekte Genie på telefonen. Det er han som vil oppfylle dine ønsker. Legg det tilsvarende bildet i telefonen, og når du kontakter Genie, gni telefonvesken, åpne bildet, og nå er din personlige ønskeroppfyller klar til å hjelpe deg. Snakk med ham, fortell ham om dine presserende problemer, be om hjelp, ikke glem å takke til slutt.

Det er faktisk ikke vanskelig å komme med passende ritualer. Det viktigste her er å tro at alt sikkert vil gå i oppfyllelse. På temaforum deler Simoron-fansen sine personlige erfaringer og beskriver ritualer oppfunnet av dem som virkelig fungerer og hjelper dem i livet.

Anbefalt: