Hvordan Dekorere Telefonen Din Med Rhinestones

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Telefonen Din Med Rhinestones
Hvordan Dekorere Telefonen Din Med Rhinestones

Video: Hvordan Dekorere Telefonen Din Med Rhinestones

Video: Hvordan Dekorere Telefonen Din Med Rhinestones
Video: АСМР 😱 ОСМОТР ТВОЕГО ПИТОМЦА 🔎 Ужасный Ветеринар | ASMR Worst Reviewed Veterinarian [+Sub] 2024, Kan
Anonim

Rhinestones er gjennomsiktige kunstige steiner som ser ut som ekte smykker. Oftest er dette småstein laget av plast eller glass. De produseres i forskjellige størrelser, former og farger. Navnet deres (Strass) kom til oss fra det tyske språket, fra etternavnet til oppfinneren, gullsmed og glassmaker fra slutten av det 18. århundre G. Strass.

Hvordan dekorere telefonen din med rhinestones
Hvordan dekorere telefonen din med rhinestones

Det er nødvendig

Du trenger: rhinestones, en sprøyte-dispenser for påføring av lim, en vokspinne eller en pinsett for å fange krystallen og plassere den forsiktig på overflaten, en flat beholder, en mønstermal (i et speilbilde), tape

Bruksanvisning

Trinn 1

Ønsket om å utfylle bildet ditt med interessante lyse detaljer ligger i hver kvinne. Det er derfor rhinestones er veldig populære. Rhinestones brukes i smykker, for å dekorere klær og til og med telefoner. Med hjelpen lager de tredimensjonale tegninger og mønstre. Men produkter dekorert med rhinestones er dyre. Men du kan også lage innredningen selv med rhinestones.

Steg 2

Operasjons prosedyre.

Skriv ut et bilde med et bilde i et speilbilde. Bruk tape til å feste det til bordet slik at det ikke glir når du arbeider. Ta den termiske filmen og fjern den hvite tekstur fra den og legg den på tegningen med den klebende siden opp, og fest den også med tape.

Trinn 3

Legg rhinestones i et lokk eller annen liten beholder. Legg ut alle farger hver for seg.

Bruk en pinsett til å plassere rhinestones over mønsteret (du har det dekket med selvklebende film) opp ned. Plasser en egen rhinestone på hver sirkel til du har fullført hele applikasjonen.

Trinn 4

I løpet av arbeidet vil du ikke kunne se all skjønnheten i tegningen, siden krystallene vil ligge opp ned. Arbeid forsiktig for ikke å justere tegningen feil.

Trinn 5

Når hele mønsteret er lagt ut, legg den hvite tekstur på mønsteret og trykk det mot rhinestones. På denne måten vil du feste dem fastere på det gjennomsiktige teipen.

Trinn 6

Snu tegningen. Påfør lim på bunnen av rhinestone ved hjelp av en dispenser. Plasser den mønstrede filmen forsiktig på overflaten. Fjern limet når limet er helt tørt.

Trinn 7

For arbeid kan du bruke lim til glass og keramikk. Noen mestere dekker den ferdige tegningen med gjennomsiktig neglelakk. Det gir ekstra glans og fester rhinestones enda mer fast på overflaten som skal dekoreres.

Anbefalt: