Hvordan Dekorere Bryllupsbriller

Hvordan Dekorere Bryllupsbriller
Hvordan Dekorere Bryllupsbriller

Video: Hvordan Dekorere Bryllupsbriller

Video: Hvordan Dekorere Bryllupsbriller
Video: HVORDAN SMINKE TUNGE ØYELOKK? 2024, Kan
Anonim

Briller og brudgom på bryllupsfeiringen er midt i begivenhetene, og det er grunnen til at hvert par vil at brillene under feiringen skal være uvanlige, unike, iøynefallende. Hvem som helst kan gi disse produktene sin egen unike smak, du må bare vise fantasien din og gi dine mest ekstraordinære ideer liv.

Hvordan dekorere bryllupsbriller
Hvordan dekorere bryllupsbriller

Hvordan dekorere bryllupsbriller for ikke bare å dekorere bordet, men også for å understreke smaken til en ung familie? For å svare på dette spørsmålet er det nødvendig å ta hensyn til stilen der hele rommet er dekorert, samt fargevalg. For eksempel, hvis en burgunderfarge dominerer i et rom, er det best å velge materialer av akkurat dette fargespekteret når du dekorerer briller.

Når det gjelder materialene i seg selv, kan kunstige blomster, perler, krystaller, bånd, klistremerker, steiner etc. brukes til dekorasjon. La oss dvele ved dekorasjonene mer detaljert, vurder de små funksjonene.

Dekorasjonsbriller med blonder

Å dekorere med blonder er den enkleste og raskeste måten å dekorere briller til et bryllup. Blonderet, limt til vinglassene i form av et slags skjørt, ser veldig interessant ut.

Dekorasjonsbriller med rhinestones

Innredningen med rhinestones kan gi brillene en utrolig gnist, som sikkert vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra gjester. Du kan dekorere vinglassene etter eget ønske, for eksempel stikke rhinestones på et spesielt lim i form av et originalt mønster.

Dekorasjonsglass med blomster

Blomsterdekorasjon er den vanligste måten å dekorere bryllupsbriller på det siste. Når det gjelder selve blomstene, er både kunstige blomster og naturlige egnet for dekorasjon. Briller ser ganske uvanlige ut, til den side som små søte buketter er festet til spesielt lim.

Anbefalt: