Hvordan Sy Du Gardiner Med Skall?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Du Gardiner Med Skall?
Hvordan Sy Du Gardiner Med Skall?

Video: Hvordan Sy Du Gardiner Med Skall?

Video: Hvordan Sy Du Gardiner Med Skall?
Video: ЕСЛИ БЫ ЛЕДИБАГ БЫЛА ДРУГИМ МУЛЬТОМ! Ледибаг ШЕСТАЯ, а Супер Кот ГАРРИ ПОТТЕР! Новая ТРАНСФОРМАЦИЯ! 2024, Kan
Anonim

Gardiner er et av de viktigste dekorative elementene. Hvis du ikke finner i butikkene hva fantasien trekker, kan du prøve å gjøre det selv. Det vil være spesielt interessant å sy gardinene med et skall.

Hvordan sy du gardiner med et skall?
Hvordan sy du gardiner med et skall?

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered en vertikal overflate, dekk den med en klut. Denne overflaten kan være et strykebrett, sponplater eller skumplater. For å feste og montere skallet, fest en vannrett stang dekket med stoff til overflaten. Merk den horisontale stangen: merk hver 4 cm med små streker.

Steg 2

Forbered et skallmønster. Kjøp et stoff som passer til skallet (kontakt forhandleren eller kontakt en spesialist online). Brett stoffet 140 cm x 140 cm i form av et skjerf (den langsgående bretten skal være i en vinkel på 45o). Bruk pinner til å feste mønsteret i stoffet, spore konturene med kritt eller rester og kutt det forsiktig med skreddersaks. Hvis du ikke har gjort en feil, bør mønsteret ditt være i form av en trapes.

Trinn 3

Tegn en loddrett linje nedover midten av brettet du har klargjort, og merk den med små linjer hver 8. cm. Fest stoffmønsteret til brettet med 3 pinner, og juster midten av stoffet med linjen du tegnet. Fest stoffet med en avstand på 5 cm. Plasser de ytre pinnene 8 cm fra stoffkanten.

Trinn 4

Rett under midten av stoffet, form og ta opp en brett og fest den med en pinne. Lag resten av brettene på samme måte, og hold samme avstand mellom dem - 4 cm. Kontroller at de resulterende brettene har samme bredde. Sy stoffet fra midten til ytterkanten. Sjekk symmetrien til foldene på begge sider. Hvis du er fornøyd med resultatet, sy de resulterende brettene.

Trinn 5

Sy en stang til skallet. For å gjøre dette må du først behandle kantene og deretter feste monteringstape eller flette på den. Brett skallet og planken med høyre side og slip, bearbeid sømmen på overlocken. Lukk sømsømmen med tape og sy.

Anbefalt: