Hvordan Lage En Blondeparasollparaply Med Egne Hender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Blondeparasollparaply Med Egne Hender
Hvordan Lage En Blondeparasollparaply Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Blondeparasollparaply Med Egne Hender

Video: Hvordan Lage En Blondeparasollparaply Med Egne Hender
Video: Hvordan man laver et juletræ af A4-papir med egne hænder er let og enkelt. Nytårs håndværk 2024, Kan
Anonim

Nylig er ting i vintage stil mer relevante enn noen gang. Blonderparasollparaplyen, som edle damer en gang gikk med, skjermet seg mot de brennende solstrålene, var ikke noe unntak. I dag brukes disse paraplyene ofte som et stilig bryllupstilbehør, som kan lages med egne hender.

Hvordan lage en blondeparasollparaply med egne hender
Hvordan lage en blondeparasollparaply med egne hender

Det er nødvendig

  • - en stokkparaply med en arbeidsmekanisme;
  • - 1,5-2 m blonder stretch stoff;
  • - limpistol;
  • - saks, nåler og tråder;
  • - en boks med hvit maling.

Bruksanvisning

Trinn 1

Fjern stoffet forsiktig fra paraplyen, og pass på å ikke skade det, da det vil tjene som et mønster for det fremtidige produktet.

Steg 2

Rengjør smuss fra paraplymekanismen og mal eikene og håndter hvitt med spraymaling.

Trinn 3

Legg stoffet fjernet fra paraplyen over blonderstoffet som parasollen skal lages av. Trim blonder i henhold til mønsteret, og husk å la være 5-6 cm for kvoter.

Trinn 4

Blonderstoffet må festes til paraplyens strikkepinner med en nål og tråd. Dette er ikke vanskelig å gjøre, siden det er lett å bestemme festepunktene på et polygonformet stoff.

Trinn 5

Alle hjørner av stoffet må sys tett til kantene på strikkepinnene, og vikle tråden rundt hver strikkepinne flere ganger. For pålitelighet må alle kantene på nålene sikres i tillegg med limpistol slik at det skarpe metallet ikke skader stoffet når du åpner paraplyen.

Trinn 6

Paraplyspissen skal se estetisk ut, så det er best å dekorere den med blonder. Det er nødvendig å kutte en sirkel ut av blonderstoffet og feste den til tuppen av paraplyen med en limpistol.

Trinn 7

Trim kantene på paraplyen for å gi den et ferdig utseende. Hvis stoffet faller av, kan du tenne det med et lys eller en lighter. Dette bør gjøres veldig nøye for ikke å ødelegge det ferdige produktet.

Anbefalt: