Topp 5 Elementer Som Tiltrekker Feil

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 Elementer Som Tiltrekker Feil
Topp 5 Elementer Som Tiltrekker Feil

Video: Topp 5 Elementer Som Tiltrekker Feil

Video: Topp 5 Elementer Som Tiltrekker Feil
Video: 20 товаров для автомобиля с Алиэкспресс, автотовары №29 2024, April
Anonim

Ikke bare ved tanker, handlinger eller aktiviteter, kan en person tiltrekke seg problemer og problemer inn i livet sitt. Svært ofte påvirker ting i huset energien i lokalene, skjebnen til alle familiemedlemmer. Hvilke gjenstander anbefales det å snarest bli kvitt hvis en "svart strek" plutselig kom i livet, og forholdet til kjære gikk galt?

Gamle kalendere tiltrekker dårlige hendelser
Gamle kalendere tiltrekker dårlige hendelser

Ofte er negativ energi, forgiftende forhold mellom mennesker og tiltrekker seg forskjellige feil, konsentrert på rotete steder. Hvis du ikke utfører generell rengjøring i lang tid, holder på gamle og ofte unødvendige ting, bokstavelig talt lever i kaos, så vil gradvis problemer begynne å dukke opp i alle livssfærer. Samtidig vil de vokse som en snøball, formere seg og bli mer seriøse.

Når ting går galt i arbeid, forhold og i livet generelt, er dette en unnskyldning for å gjennomføre en tilsyn hjemme, velge bestemte ting og deretter kvitte seg med dem. Hvilke gjenstander hører ikke hjemme i leiligheten?

Gamle kalendere

Først og fremst gjelder dette kalendere med løvblad. Imidlertid anbefales det ikke å holde hjemme og andre kalendere de siste årene. I følge tegn og overtro følger det at slike ting kan "ta bort" liv og energi, styrke. De kan provosere utviklingen av sykdommer eller opprettholde en negativ atmosfære i huset hvis noen negative hendelser skjedde i året som er angitt i den gamle kalenderen.

I tillegg bør du alltid sørge for at riktig dag er uthevet i kalenderen. Ingen henger eller løper foran.

Brutt klokke

Mange vet at å legge igjen ikke-arbeidstid i en leilighet er et dårlig varsel. Slike ting, til og med veldig minneverdige, kan ikke oppbevares i soverom og barnerom, eller bæres med deg hele tiden.

Fra et overtro og magisk synspunkt kan en frossen klokke (eller en stoppet digital klokke) forutsi død. Hvis klokken fungerer, men stadig kjører fremover og viser feil tid innimellom, anbefales det også å kvitte seg med dem. Slike "danser" i tid tiltrekker seg ikke bare problemer og feil, de gjør livet til en person og alle familiemedlemmer "revet", ustabilt, for foranderlig.

Du kan ikke holde visne blomster hjemme
Du kan ikke holde visne blomster hjemme

Sprukne retter

Ifølge tegn antas det at kopper eller andre redskaper slår heldigvis. Skjærene må imidlertid alltid kastes. Men du kan ikke lagre sprukne produkter hjemme. Slike gjenstander tiltrekker seg ikke bare negativitet, de påvirker også økonomisk velvære negativt.

I intet tilfelle skal du drikke eller spise av retter med chips eller sprekker. Ellers vil helseproblemer, i henhold til spådommer og varsler, ikke vente på å komme.

Death Energy Items

Slike gjenstander inkluderer kosedyr, fotografier og malerier som skildrer de døde (ikke nødvendigvis mennesker), visne eller tørkede blomster og så videre. Hvis en "svart strek" har begynt i livet, og ulykker ligger og venter på hvert trinn, anbefales det å kaste alle ting som har dødens energi.

I tillegg bør du ikke la potter med planter og blomster være hjemme, som stadig visner, til tross for riktig stell av dem. I sin tilstand indikerer blomster og planter en overflod av negativ energi, tiltrekker seg flere problemer og fratar dem suksess og velstand. Hvis du er veldig lei meg for å kaste ut hjemmeplantene dine, kan du prøve å finne et nytt hjem for dem. Kanskje blomster i et annet rom og andre mennesker blir levende.

Lite søppel

Lite søppel betyr i dette tilfellet ubrukelige og unødvendige godteripapirer, sjekker, eventuelle lapper, visittkort og kort, gamle billetter og forskjellige småting som ingen bruker, men som er så lei seg å kaste. Ofte tiltrekker overflod av slikt søppel ekstra kaos i en persons liv, bryter med harmoni og kan forårsake krangel og skandaler i familien.

Anbefalt: