Hvordan Lage Et Hjemmelaget Slim

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Hjemmelaget Slim
Hvordan Lage Et Hjemmelaget Slim

Video: Hvordan Lage Et Hjemmelaget Slim

Video: Hvordan Lage Et Hjemmelaget Slim
Video: Optikerforbundet advarer mot hjemmelaget slim 2024, Mars
Anonim

Mange elsker å leke med slim. Det morer, beroliger, hjelper til med å fordrive tiden. Hvordan lage et hjemmelaget slim med egne hender? Det er veldig enkelt, du kan gjøre det på 10 minutter.

Hvordan lage et slim
Hvordan lage et slim

Det er nødvendig

  • - PVA lim;
  • - Borax pulver;
  • - fargestoff;
  • - vann;
  • - bolle og slikkepott.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du kjøper lim, må du avklare noen få punkter: For det første velger du PVA som ble laget relativt nylig, og for det andre, vær oppmerksom på fargen, du trenger hvitt lim. Rist PVA og hell det i en bolle. Mengden lim kan endres etter ønske - jo mer slim du vil lage mat, jo mer PVA trenger du å helle i beholderen. Ta en 100 g eller 200 g krukke.

Steg 2

Nå tilsettes fargestoffet i limet, blandingen blandes grundig med en slikkepott. Du må legge til Boraks løsning - du kan kjøpe den på apoteket, du trenger ikke resept. Hvis det ikke er pulver på apoteket, kan du gå til en kjemikaliebutikk. Ikke synes synd på Borax, ellers kan det hjemmelagde slimet vise seg å være flytende. Du må lage en løsning som følger: 1 ss. en skje pulver fortynnes i et glass vann. Bland massen.

Trinn 3

Etter det fjerner vi fuktigheten fra slimet med en serviett - bare ta ut massen og tørk den. Det anbefales at du arbeider med hansker, siden hvis du overdriver det med fargestoffet, kan du skitne hendene.

Trinn 4

Legg blandingen i en pose og elt i 5 minutter. Etter det støpes en ball fra massen - det hjemmelagde slimet er klart, du kan nyte! Det anbefales å oppbevare leketøyet i en pose, ellers samler det støv og smuler på seg selv.

Anbefalt: