Hvordan Sy Babyjeans

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Babyjeans
Hvordan Sy Babyjeans

Video: Hvordan Sy Babyjeans

Video: Hvordan Sy Babyjeans
Video: How to knit the Aviator baby helmet hat 2024, Kan
Anonim

Ikke kast gamle jeans. Spesielt hvis disse jeansene er laget av et godt bomullsmateriale. Du kan lage mange nyttige ting av dem. Og til og med sy små jeans til din elskede baby. Denimmaterialet er naturlig og vindtett.

Hvordan sy babyjeans
Hvordan sy babyjeans

Det er nødvendig

  • - eventuelle bukser til barnet ditt for en prøve;
  • - saks;
  • - fargestift;
  • - forsterkede tråder;
  • - en symaskin med en spesiell fot for jeans
  • - en nål til skrivemaskin nr. 100 eller nr. 110.

Bruksanvisning

Trinn 1

Spre dine gamle jeans på bordet og undersøk dem. De mest slitte flekkene på jeansene ligger under hoftene, nærmere knærne og lenger nedover. Ta barnets bukser, brett dem i to langs midtsømmen. Plasser buksen på det ene benet på jeansen, med den indre sidesømmen over sidesømmen på jeansen. Omriss omrisset med kritt, med en sømavgift på 1,5-2 cm. Gjenta mønsteret på det andre benet.

Steg 2

Klipp ut de kritttegnede mønstrene. Utvid dem. Du har nå to ikke så vanlige deler av buksene. De er sydd langs de indre sidesømmene. Sy jeansene langs midtsømmene på en skrivemaskin, stryke og sy sømmene.

Trinn 3

Åpne baklommelommene fra gjenværende jeans, klipp ut lommene til babyens jeans. Pynt lommene med broderi eller applikasjon. Glatt lommenes kanter innover (0,5-0,7 cm), sy dem til baksiden av barnebukse på samme nivå, og sy deretter jevnt på en skrivemaskin.

Trinn 4

Sy begge sidesømmene, strykejern og toppsting. Fra et strikket stoff som samsvarer med fargen, klipp ut et belte for jeans. Det må være dobbelt. Sy den til toppen av de syede buksene, før en elastikk eller blonder gjennom den.

Barnets jeans er klare. Du kan kle på den lille moden.

Anbefalt: