Hvordan Lage En Vimpel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Vimpel
Hvordan Lage En Vimpel

Video: Hvordan Lage En Vimpel

Video: Hvordan Lage En Vimpel
Video: Sy en vimpel 2024, Kan
Anonim

En vimpel er et smalt, langt, gaffelt flagg på slutten. Tidligere ble den hevet på masten til krigsskip mens du seilte. Nå henges vimpler i løpet av ferien, de tjener som et utmerkelsesmerke ved utdelingsseremonier eller et minnesignal ved feiringen av merkedager.

Hvordan lage en vimpel
Hvordan lage en vimpel

Det er nødvendig

  • - Whatman papir eller akvarell papir;
  • - gouache, tusjer, tusjer
  • - stoff, maling på stoff, dekorativ ledning.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en papirvimpel. Bestem størrelsen: mindre flagg er nødvendig for hjemmefeiring, og større flagg for større rom eller utendørsarrangementer. Ta et ark med akvarellpapir eller whatman papir som er dobbelt så stor som du forventer.

Steg 2

Brett arket i to og tegn formen på vimplen. Det kan være en smal eller bred trekant, ligner et ridderskjold (den øvre delen er rektangulær med avrundede hjørner, den nedre ligner en buebøyning eller en skarp base av et tegnet hjerte), eller det kan være en enkel rektangulær eller firkantet form. For spesielle anledninger, for eksempel Valentinsdag, kan du lage hjerteformede vimpler.

Trinn 3

Tegn et mønster på begge sider av arbeidsstykket. Dette kan gjøres med tusjer, maling, tusjer, til og med blyanter eller fargestifter. Hvis du bruker maling, må du først bruke konturene med en enkel blyant, bare med veldig svake linjer.

Trinn 4

Farg tegningen, først alle detaljene i den lyseste fargen, deretter den som er mørkere. For eksempel kommer vimplen din i tre farger: gul, rød og svart. Mal over alle de gule delene, så alle de røde, så de svarte. Forsikre deg om at malingen har tid til å tørke før du får en annen farge, slik at fargene ikke blandes.

Trinn 5

Ta en pinne eller snor, legg den i brettet fra innsiden og ut. Lim begge sider av vimplen slik at den blir strammet på strengen.

Trinn 6

Sy klutvimplen. Velg størrelse, form og farge på din vimpel. Brett stoffet i to og kutt, og la det være 1 cm sømmonn. Broder vimplen eller mal med spesielle stofffargestoffer, du kan bruke perler og andre dekorasjoner. Det er best å bruke en sjablong til tegning.

Trinn 7

Plasser snoren i brettet og sy halvdelene av vimplen. Trim kantene med tykke tråder, flett og en vakker dekorativ ledning med dusker.

Anbefalt: