Hvordan Ha En Hyggelig Massasje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ha En Hyggelig Massasje
Hvordan Ha En Hyggelig Massasje

Video: Hvordan Ha En Hyggelig Massasje

Video: Hvordan Ha En Hyggelig Massasje
Video: Ansikt, nakke, dekollettmassasje for tynn hud Aigerim Zhumadilova 2024, April
Anonim

Massasje er en hyggelig og nyttig prosedyre for alle mennesker, uavhengig av yrke, siden ryggmusklene får belastning både under hardt fysisk arbeid og fra å sitte ved datamaskinen hele dagen. Du kan hjelpe dine kjære å slappe av og massere dem selv.

Hvordan ha en hyggelig massasje
Hvordan ha en hyggelig massasje

Det er nødvendig

Sofa, hard pute, massasjeolje

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du forberede et komfortabelt sted for "pasienten". Plasser personen på en sofa eller fast seng. Hvis alle møblene i hjemmet ditt er myke, er det best å flytte massasjen til gulvet. Legg en hard pute under pasientens bryst.

Steg 2

Smør baksiden av personen som masseres og hendene dine med massasjeolje. Et bredt utvalg av massasjeoljer er nå i salg - beroligende, oppvarmende og energigivende.

Trinn 3

Massasje begynner med lette slag med begge håndflatene. Gå fra korsryggen langs ryggraden og opp til skulderbladene. På denne tiden varmes ryggmusklene opp, blir elastiske og forbereder seg dermed på den påfølgende massasjen. Jo jevnere bevegelsene dine er, desto mer vellykket blir massasjen.

Trinn 4

Etter at du har strukket musklene forsiktig, kan du bruke litt kraft på bevegelsene dine. Bruk knokene til å gjenta stien som er beskrevet i et trinn tidligere, men du må bevege deg i en spiral.

Trinn 5

Tenk deg at du prøver å kutte en pasients rygg med ribbenene i håndflatene. Med raske bevegelser prøver du først å "sag" i stykker den ene halvdelen av ryggen til personen, deretter den andre. Gjenta deretter stryking av ryggen med begge håndflatene.

Trinn 6

Tenk deg nå at du prøver å klemme av et stykke vev i korsryggen fra en pasient og "rulle" det opp, og fingre med indeksen og tommelen på høyre eller venstre hånd. Når du har lykkes, gjenta bevegelsen på den andre siden av ryggraden. Gni deretter ryggen med håndflatene.

Trinn 7

Begynn å klappe. For riktig klapping, slapp av hendene og trykk på personens rygg med håndflatene.

Trinn 8

Avslutt massasjeøkten med de samme glatte slagene som det hele begynte med. Det tar omtrent 15 minutter å fullføre en hyggelig massasje.

Anbefalt: