Hvordan Be Om Lykke Til I Handel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Be Om Lykke Til I Handel
Hvordan Be Om Lykke Til I Handel

Video: Hvordan Be Om Lykke Til I Handel

Video: Hvordan Be Om Lykke Til I Handel
Video: Is There Any Indicator That Is Useful For My Trading? 2024, Kan
Anonim

For at handel skal være lønnsom og vellykket, må du be til den store martyren Johannes den nye (Sochavsky). Det er en spesiell bønn. Men du kan vende deg til beskytteren med dine egne ord. Det viktigste er at de kommer fra hjertet.

Hvordan be om lykke til i handel
Hvordan be om lykke til i handel

Himmelsk skytshelgen

Det er vanlig å be om suksess i kommersielle anliggender til munken Johannes den nye (Sochavsky). Han bodde i XIV-tallet i den kommersielle byen Trebizond, ved Svartehavskysten. Så ble det kalt Pontus Euxine. Han elsket kristendommen høyt. Med glede tålte han den pine som falt på hans lodd, og herliggjorde Herren.

Relikviene til John the New ble overført til Metropolitan Cathedral i Sochava. 15. juni er dagen for markeringen av den hellige og denne viktige begivenheten for kristne.

John Sochavsky var handelsmann, derfor regnes han som skytshelgen for handelen. The Great Martyr hjelper usynlig troende gründere og kjøpmenn til å løse problemer og nå nye høyder i deres profesjonelle aktiviteter.

For at bønn skal få styrke

Før du ber den hellige om hjelp, må du rense sjelen din. Tilgi mentalt de som forholdet ikke fungerer sammen med. Ikke bruk stygt språk, ikke bli sint. Ikke bruk alkoholholdige drikker. Ikke røyk. Synder tynger sjelen. Jo flere det er, jo vanskeligere er det for sjelen å stige opp med bønn.

Usynlig bilde

Ikonene skildrer den store martyren John som en ung mann med krøllete hår og skjegg. I den ene hånden holder han et kors eller en rulle med evangelieteksten. Den andre blir reist i en velsignelsesgest.

De ber ikke til ikonet, men til den Hellige selv. Før du ber, må du konsentrere deg. Glem en stund om fremmede tanker og bekymringer. Tenk deg at den store martyren John er i nærheten, ikke synlig, men ekte.

Det er en spesiell bønn til munken John. Og også Troparion Voice 4 og Kontakion Voice 4. Men du kan vende deg til den store martyren med dine egne ord. Det viktigste er at de går fra hjertet.

Når du begynner å be, kryss deg selv med korsets tegn. Sørg da for å si: "I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn." På slutten av bønnen, si "Amen." Og ikke glem korsets tegn.

Tro og vent

Ikke vent på at bønnen raskt blir oppfylt. Det tar mye tid for omstendighetene å utvikle seg på riktig måte. Langvarige konflikter er avgjort. Ha tålmodighet og tro.

Noen ganger er ønsket ikke rent og ikke bra for sjelen. En person, som et barn, ber om hva som kan skade ham. Og han vet ikke engang om det. Så den hellige har ikke hastverk med å oppfylle sin forespørsel.

Man må håpe på munken John. Men det er ikke dårlig for å oppfylle en forespørsel om å jobbe alene. Be for eksempel regelmessig i 40 dager. Observer det faste. Eller bare ekskluder gastronomiske overskudd fra dietten.

Anbefalt: