Hvordan Snakke Med De Døde

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Snakke Med De Døde
Hvordan Snakke Med De Døde

Video: Hvordan Snakke Med De Døde

Video: Hvordan Snakke Med De Døde
Video: Стали НЯНЬКАМИ АДСКОГО РЕБЕНКА! СЫН РАДИО ДЕМОНА устроил ЖУТЬ на земле! 2024, April
Anonim

Det er mange som ønsker å komme i kontakt med den mystiske andre verden, hvis innbyggere bør være klar over alle livets hemmeligheter. Noen ønsker å finne en avdød slektning der, andre vil snakke med en kjent forfatter. Til tross for den tilsynelatende uoverstigelige avstanden mellom vår verden og de dødes verden, er det ikke så vanskelig å snakke med den avdøde.

Hvordan snakke med de døde
Hvordan snakke med de døde

Det er nødvendig

Whatman papir eller tavle, stearinlys, underkop, tusj

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er mulig at du brukte denne metoden som barn, og kalte ånder, men det gjør aldri vondt å gjenta den. Ta et stykke Whatman-papir og tegn et alfabet i en sirkel. Bokstavene skal ikke være for nær hverandre, ellers vil du ikke finne ut hvilken av dem den avdøde angav for deg.

Steg 2

Plasser lys rundt kantene på Whatman-papiret og tenn dem. Forsikre deg om at deltakerne i din seance ikke slår dem over - branner oppmuntrer ikke til samtaler med de døde.

Trinn 3

Plasser nå en tallerken midt i sirkelen og fokuser på den innkalte personligheten. Ring ham mentalt. Dempet latter og samtaler, som beveger seg rundt i rommet på dette tidspunktet er ikke tillatt.

Trinn 4

Etter at du har ringt den avdøde, legg fingertuppene på tallerkenen. Underkoppen kan holdes enten av en person - et medium eller av alle deltakerne i en seance. Still ånden dine spørsmål, og fatet beveger seg i en sirkel og peker på bokstavene som deltakerne vil sette ord på (det er bedre for mediet å ikke bli distrahert av dette arbeidet).

Trinn 5

Etter å ha hatt en seance, ikke glem å takke den avdødes ånd, si farvel og la ham gå.

Anbefalt: