Klassisk Domino Spådom

Klassisk Domino Spådom
Klassisk Domino Spådom

Video: Klassisk Domino Spådom

Video: Klassisk Domino Spådom
Video: «Сработал метод домино – за турфирмами начали сворачивать гостиницы» 2024, Kan
Anonim

Fortune-telling med domino er en av de gamle og tidstestede metodene for prediksjon. Det er en tradisjonell tolkning av 28 dominoer, som er inkludert i standardsettet.

Klassisk domino spådom
Klassisk domino spådom

Spåing

For spådommer er det best å kjøpe et nytt sett med dominoer, som vil være spesielt designet for dette. Det må ikke spilles. Knokene skal brukes utelukkende for å forutsi og svare på spørsmålene dine.

Det er bedre å gjennomføre en spåmøte for fremtiden på kvelden. Du må fokusere på det problemet som bekymrer deg mest for øyeblikket. Bland dominoene med tallene nede, still et spørsmål og tegn en flis tilfeldig.

Betydningen av tall på domino

6.6 - Godt tegn. Dette er den mest gunstige knokelen i hele settet. I nær fremtid vil du ha hell. To seksere er et tegn på flaks og seire. Svært ofte gjelder denne spådommen den materielle sfæren. En løsning på et langvarig økonomisk problem og en betydelig forbedring av ditt materielle velvente venter på deg. En stor gevinst eller en etterlengtet kampanje er mulig.

6.5 - Ikke prøv å løse akkumulerte problemer selv. Søk hjelp fra familie og venner, og de vil absolutt hjelpe deg. Også denne knokelen indikerer dramatiske endringer i livet. Påfyll i familien er planlagt.

6.4 - Symbol på uenighet, krangel og manglende forståelse. Enhver konflikt, til og med en mindre, fører til slutt til en enorm skandale. Dette gjelder ikke bare forhold i familien, men også på jobben, i teamet. Prøv å vise visdom oftere og ikke gå i åpen konfrontasjon. Hvis du for øyeblikket er involvert i en juridisk kamp, er det stor sannsynlighet for at domstolens avgjørelse ikke vil være til din fordel.

6.3 - Kan bety en tur, en forretningsreise eller en hyggelig tur. Et nytt bekjentskap venter på deg, som vil påvirke ditt fremtidige liv. Hvis ønsket ditt er knyttet til en tur, er dette det gunstigste beinet. Alle forventningene dine vil gå i oppfyllelse, og reisen blir virkelig uforglemmelig.

6.2 - Vær forsiktig. Husk at mennesker rundt deg alltid skal behandles med respekt og deres interesser tas i betraktning. Hvis du handler uærlig overfor noen, vil du begynne å bli hjemsøkt av fiasko. Imidlertid, med riktig holdning, er et gunstig resultat av virksomheten mulig. Det betyr også et uventet overskudd eller en gave.

6.1 - Den tradisjonelle tolkningen av dette beinet er et tidlig engasjement eller bryllup. Imidlertid kan det fortsatt bety lykke til og oppfyllelsen av planene dine. Hvis du er bekymret for et langvarig problem, bør det løses i nær fremtid. Kanskje et nytt romantisk bekjentskap, et glødende kjærlighetsforhold.

6.0 - Intrigue lurer bak ryggen din. Se nærmere på omgivelsene dine. Kanskje skjuler den illvillige seg under dekke av en nær venn. Se på ordene dine, unngå sladder og diskusjoner om noen andre. Som et resultat kan alt snu seg mot deg.

5.5 - Ikke hold deg fast i fortiden. Ikke vær redd for endring. I nær fremtid vil du motta et tilbud som kan endre livet ditt radikalt. Ikke vær redd for endring, selv om det først er veldig vanskelig for deg. Vær tålmodig - du er på rett spor.

5.4 - Snart vil du motta de etterlengtede nyhetene, som er relatert til penger. Imidlertid kommer det en periode i livet ditt når du bør være veldig forsiktig med økonomi og ikke investere i tvilsomme virksomheter. Risikoen er rett og slett kontraindisert for deg nå. Denne advarselen gjelder også for andre områder av livet ditt. Vær ekstremt forsiktig.

5.3 - Indikerer en lengre periode med balanse og ro. I forhold til kjære hersker fullstendig gjensidig forståelse og harmoni. Du kan slappe av og nyte øyeblikket. Ditt ønske vil mest sannsynlig gå i oppfyllelse. Det er sant, ikke så snart du planla. Forvent gode nyheter på lang avstand.

5-2 - Denne kombinasjonen av tall i den klassiske spådommen betyr et nært forestående fødsel av et barn. Barnet kan bli født til dine venner eller slektninger. Symboliserer varme vennskap. Det tar litt tid å få det du har sett for deg. Kanskje vil alt gå i oppfyllelse, men ikke med en gang. Du bør være tålmodig og vise tilbakeholdenhet.

5.1 - Betyr skuffelse i kjærlighet. Et nytt bekjentskap kan utvikle seg til en stormfull og lidenskapelig romantikk som ender på ingenting. Så du bør tenke nøye før du starter et nytt forhold i denne vanskelige perioden. Imidlertid venter en morsom tid deg: mange fester, feiringer og morsom tidsfordriv. Et travelt sosialt liv venter på deg. Det vil definitivt ikke være tid til å kjede seg.

5.0 - Det er tider når du bør være årvåken og være så klok som mulig. Denne spådommen gjelder spesielt for økonomi. Hvis du blir bedt om hjelp, trenger du ikke å nekte. Tenk nøye før du tar noen viktig beslutning.

4.4 - Veldig gunstig prediksjon. Tiden har kommet da du bare kan nyte øyeblikket. Det er sant at denne perioden ikke vil vare lang. Det er problemer og problemer foran deg, så setter pris på det du har nå.

4.3 - Betyr de etterlengtede endringene til det bedre. Hvis du nå opplever vanskeligheter og problemer, så vil alt snart bli igjen. Den svarte streken i livet ditt ender. Du har lidd nok, gunstige endringer i livet ditt er rett rundt hjørnet.

4.2 - Denne kombinasjonen betegner overraskelser og overraskelser, men ikke alltid hyggelig. Det er et øyeblikk av forvirring i livet ditt. Du må konsentrere deg og prøve å unngå mulige tap. Denne spådommen gjelder din personlige økonomi. Behandle dem med største forsiktighet. Vær forsiktig med omgivelsene. Det er sannsynlig at de prøver å lure deg.

4.1 - Uforutsette materialkostnader venter på deg. Det er mulig at du til og med vil finne deg i gjeldsavhengighet. Prøv å spare selv på små ting for å kunne spare penger som vil være veldig nyttige for deg i nær fremtid.

4.0 - Vanskeligheter i forhold og manglende forståelse. Familie problemer. En stor krangel venter på deg, som vil oppstå som et resultat av avsløringen av en slags hemmelighet. Tenk hundre ganger før du deler dine intime hemmeligheter med noen.

3.3 - Betydelig forbedring av materiell velvære, på bakgrunn av problemer i privatlivet. Dette er tilfelle når kjærlighet og penger ikke kan være i livet ditt samtidig. Du må kanskje til og med ta et valg til fordel for en ting. Hvis spørsmålet ditt er relatert til materiell velvære, bør ønsket ditt bli oppfylt i nær fremtid.

3.2 - En veldig god kombinasjon. Det er på tide å foreta en smart investering eller foreta et verdifullt kjøp. Personlige forhold vil også lykkes - her er du fullstendig forstått og støttet fullt ut. Du kan tenke deg en ferie. Hvis du bestemmer deg for å gå på tur, så venter mange positive følelser.

3.1 - Ikke la noen forstyrre livet ditt. Ignorer rådet fra "velbehagere". Tiden er inne for å ta viktige beslutninger som vil ha stor innvirkning på din fremtidige skjebne. Denne knokelen betyr tradisjonelt et negativt svar på spørsmålet du stilte.

3.0 - Det er på tide å svare på tidligere synder. Mange små problemer venter på deg, noe som veldig kan ødelegge livet ditt. Alle problemene dine har samlet seg over tid og ble lagt merke til, men nå bestemte de seg samtidig for å manifestere seg.

2.2 - Lykke i privatlivet og suksess i profesjonelle aktiviteter. Alt du har planlagt må gå i oppfyllelse. Du bør imidlertid passe deg for misunnelse fra uønskede. Ta det med ro på suksessen din - du fortjener det virkelig. Det kommer et nytt bekjentskap som vil bringe mange hyggelige følelser i fremtiden.

2.1 - Materielle problemer som vil være svært vanskelige å løse. En vanskelig periode i livet ditt venter på deg. Ikke forsøm hjelpen til folk nær deg. Det vil være veldig vanskelig for deg uten hjelp utenfra. Fortvil imidlertid ikke. Gode nyheter venter på deg, noe som kan forbedre din økonomiske situasjon betydelig.

2.0 - Hyggelig tur, møte nye mennesker, fester og feiringer. Det er ingen stor forandring i fremtiden din. Alt går som vanlig. Det tar litt tid for oppfyllelsen av intensjonen din, du må kanskje vente lenge nok. Bedre å bare slappe av og nyte nåtiden, kunne nyte det du allerede har.

1.1 - Problemer bør løses uten at du deltar aktivt. Du er heldig på alle områder av livet. Et veldig godt tegn som angir en lang suksessperiode i alle områder av livet ditt. Ikke slapp av. Snart må du ta en viktig beslutning og ta det riktige valget.

1.0 - Fare kan komme fra en fremmed. Vokt deg for nye mennesker som søker å komme inn i livet ditt. De kan gi deg problemer og få deg med i veldig ubehagelige opplevelser. Likevel er svaret på spørsmålet ditt ja. Lykke kan komme helt uventet og hvor du ikke engang kunne tenke deg.

0.0 - Dette er den mest ugunstige døden i alle dominoer, noe som betyr en lengre periode med svikt. Store skuffelser og ødeleggelse av planene venter på deg. Du bør imidlertid ikke ta denne spåen for fremtiden for alvorlig. Ikke ta dårlige spådommer til hjertet. Det er bare det at du trenger å gå gjennom denne perioden.

Anbefalt: