Arbeide Med En Pendel

Arbeide Med En Pendel
Arbeide Med En Pendel

Video: Arbeide Med En Pendel

Video: Arbeide Med En Pendel
Video: Pendel - mathematisch, physisch oder systemdynamisch 2024, Kan
Anonim

I bioenergi, Feng Shui og annen lære om energi bruker mestere forskjellige måter å jobbe på. Disse kan være: kompass, vintreet, lys, bjeller osv. Alle disse elementene hjelper håndverkeren med å utføre sitt arbeid med større presisjon. En av de mest effektive hjelperne er pendelen.

Arbeide med en pendel
Arbeide med en pendel

Mye har blitt skrevet om å jobbe med en pendel, men lite eller ingen tydelig, konsistent metodikk er skrevet. Først og fremst må du velge en assistent for deg selv. Kjøp pendelen som sjelen ligger i (den som ser på deg). Den kan være laget av hvilket som helst materiale: metall, krystall, tre eller stein. Du kan lage en pendel selv: legg en slags vekt på snoren (en ørering, rullestein, bolt osv.). Når du kommer hjem, må du rense den for negativiteten som satt fast i verkstedet, i butikken eller på gaten når du gikk hjem.

Rensing foregår på forskjellige måter, da det er praktisk for alle. Det er en enkel måte: du må ta pendelen og legge den i en tallerken eller en annen beholder med salt (ikke bruk hvis pendelen er av metall). Det skal være nok salt til å dekke det hele. Og la pendelen ligge i den i en dag. Fjern saltet (salt på toalettet), vask det resterende saltet på pendelen med rennende vann. Tørk av med en tørr klut. Og begynn å bruke. Hvis pendelen er av metall, skyll den med rennende vann tre ganger på rad. Å si for første gang: "Jeg vasker bort all negativitet," for den andre, "Jeg fyller det med positivt," for det tredje, "Jeg aktiverer arbeidet med pendelen." Etter rengjøringsritualet, tørk av med en tørr, ren klut.

image
image

Deretter må du bevisst avgjøre om du er klar til å dra. Det er visse tabuer ved å jobbe med en pendel: ikke å arbeide for materiell gevinst; ikke av nysgjerrighet; ikke for å skryte eller demonstrere overlegenhet; ikke se inn i fremtiden; ikke behandle resultatene som ubestridelige; ikke arbeid i dårlig humør eller under sykdom. Du må også slå av tankestrømmen i hodet, det er bedre å begynne å jobbe i ensomhet. Sett spørsmålet klart, uten dobbel betydning. Etter å ha tenkt over det begynner arbeidet.

image
image

Du må ta i hånden din, i en arbeidsstilling, i to, tre eller ved å pakke en pendeltråd rundt knyttneve. Strekk hånden fremover og stopp rotasjonen av pendelen. Når han stopper, spør ham (høyt eller lydløst): "Hvis spørsmålet og svaret er" Ja ", hvordan da?" Han vil vise litt bevegelse, husk det. "Hvis spørsmålet og svaret på det er" Nei ", hvordan da?" - igjen en ny bevegelse.

Spør så: "Kan du jobbe med ham nå?" Og den viser bevegelsen "Ja" eller "Nei". Hvis "Ja", så arbeid ved å stille enkle spørsmål med svaret "Ja" / "Nei". Hvis han forbyder å jobbe, så spør hvor lang tid det vil ta å jobbe med pendelen, og list opp lengden på tiden etter tur (5, 10, 20, 30 osv. Minutter). Hovedårsakene til forbudet mot arbeid er: ytre eller magisk forstyrrelse; uklart spørsmål; for sterkt ønske om å vite resultatet; fullstendig vanvidd til å jobbe; overarbeid; fraværende sinn mangel på montering; manglende tillit til pendelen; Akasha-tid (negativ tid er dødstidspunktet).

Som et resultat, med økende erfaring, kan du stille spørsmål av interesse. Det viktigste er å rengjøre pendelen med jevne mellomrom og overvåke rensligheten, fordi smuss / negativitet fra hendene også vil passere til pendelen.

Og listen over arbeider med en pendel er veldig lang: grunnvannets posisjon, bestemme størrelsen på biofeltet ditt, sunne eller tette chakraer, patogene soner, lade vann, få svar på spørsmålene dine, etc. Å jobbe med en pendel er enkelt og hyggelig, du trenger ikke noe spesielt talent for en tryllekunstner, det viktigste er å tro på det, og alt ordner seg.

Anbefalt: