Hvorfor Drømmer Bålet

Hvorfor Drømmer Bålet
Hvorfor Drømmer Bålet

Video: Hvorfor Drømmer Bålet

Video: Hvorfor Drømmer Bålet
Video: Hvorfor tør du ikke følge dine drømmer? 2024, April
Anonim

Brann er et destruktivt element, men i en drøm kan det symbolisere renselse, forandring og begynnelsen på et nytt liv. Drømmer om ild viser ikke nødvendigvis noe dårlig, fordi det ikke var for ingenting at de gamle sa at ild både er en venn og en fiende for mennesket.

Hvorfor drømmer bålet
Hvorfor drømmer bålet

Brann i huset

Hvis du i en drøm ser at det har startet brann i huset ditt, så gjør deg klar for krangler, avskjed og skandaler i familien. En lys og imponerende flamme betyr utbrudd av sinne og et stormfullt oppgjør, ledsaget av skrik og beskyldninger.

Hvis du ser at ild ødelegger rommet ditt, ettersom det omslutter tingene dine, betyr det at du snart vil bli et offer for intriger. Du vil bli beskyldt for noe du ikke gjorde, og det vil ta lang tid å komme med unnskyldninger for å gjenopprette omdømmet ditt.

Å se en person brenne i en drøm

image
image

En slik drøm lover ikke bra. Det kan bety sykdom og død til denne personen, spesielt hvis han ikke kan reddes. Svart røyk betyr også fare. Hvis du i tillegg hører en knakende lyd, betyr det at det blir mye rykter, sladder og snakk om denne personens sykdom, men ingen kan hjelpe ham.

Hvis en person i en drøm klarer å flykte fra brannen og forbli i live, betyr dette for ham en fullstendig gjenoppretting og rensing, spesielt når du ser puster av lett røyk.

Se ilden langveisfra

Hvis noen ukjente bygninger brenner, og du ser på den fra siden, så gjør deg klar for hyggelige arrangementer, reiser, interessante bekjente. Det er mulig at du snart vil motta et fristende tilbud som kan endre livet ditt fullstendig.

I en drøm slukker du bål

Snart vil hendelser skje i livet ditt, og du må vise mot og utholdenhet for å komme deg ut av omstendighetene som en vinner, men belønningen for din innsats vil overgå alle forventninger. Hvis du klarer å slukke brann i en drøm, så forvent et opprykk og suksess på den personlige fronten. En gunstig periode vil snart komme i livet ditt.

Ta del i brannstiftelse

Hvis du bevisst starter en brann i en drøm, og deretter observerer hvordan flammene som har blusset opp fortærer alt rundt, betyr dette din indre misnøye og ønsket om å endre livet ditt. Du ønsker forandring og ser etter din plass i livet. Tiden for avgjørende handlinger kommer snart, og du vil gjøre ditt beste for å ikke gå glipp av sjansen din.

Lyn slo bakken og en brann startet. Denne drømmen kan tolkes entydig: snart vil du møte hovedpersonen i livet ditt.

Ser en brannmann i en drøm

image
image

En mann i uniform symboliserer en nær venn, hjelper, alliert. Alt kommer an på hvordan du ser det. Hvis han er selvtilfreds med deg, så forvent hjelp fra en person som står deg nær. Hvis han i en drøm er sint på deg eller har en tydelig motvilje mot deg, kan dette bety svik, misunnelse og misbilligelse av dine handlinger av andre.

Anbefalt: