Hvordan Lære å Løse Drømmer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Løse Drømmer
Hvordan Lære å Løse Drømmer

Video: Hvordan Lære å Løse Drømmer

Video: Hvordan Lære å Løse Drømmer
Video: VI TOLKER HVERANDRES DRØMMER 2024, Mars
Anonim

Hovedproblemet med å løse drømmer er at personen selv trenger å gjøre det. Det er ingen universelle drømmebøker eller instruksjoner som er de samme for alle menneskers drømmer. Hver drøm bærer noe for en bestemt person og er assosiert med sin verden. Derfor er det viktig å forstå hva underbevisstheten din vil fortelle deg.

Hvordan lære å løse drømmer
Hvordan lære å løse drømmer

Bruksanvisning

Trinn 1

Noen drømmer signaliserer at du mangler noe i livet. Dette betyr at det er en avbøyning i et eller annet område, eller at du ikke tar nok hensyn til deg selv, ikke bryr deg om dine egne interesser. Det er til og med en teori: jo færre nye inntrykk i virkeligheten, jo lysere og rikere drømmen. En person trenger å tilfredsstille sine behov, spesielt grunnleggende. Ellers prøver underbevisstheten å kompensere for dem i det minste med drømmer. Naturligvis er dette et tegn, ikke en vei ut av situasjonen. Et eksempel på slike drømmer er erotiske drømmer. De sier at det ikke er tilfredshet i den intime sfæren.

Steg 2

Drømmer kan bli et utløp for følelser som en person undertrykker i det virkelige liv. For eksempel kan latent aggresjon, harme og sinne føre til gråt, krangel eller en kamp i en drøm. En person er konstant behersket i det virkelige liv, og får deretter emosjonell frigjøring i en drøm, fordi det ikke er noe annet sted. Angst ignorert i virkeligheten kan bli et mareritt. Dette betyr at hun har nådd en topp, det er nødvendig å endre situasjonen. Ikke se bort fra drømmer der du opplever sterke følelser. Prøv å finne ut hva du mangler i livet, og hvilke følelser det er på tide å bli kvitt. Ta vare på din sjelefred, prøv å på en eller annen måte uttrykke dine følelser.

Trinn 3

Gjentagende drømmer indikerer at det er noe uløst problem som henger over deg og presser, noen ganger på et underbevissthetsnivå. Prøv å se symboler i dem. Noen ganger er de ganske enkle, for eksempel kan en labyrint eller lange korridorer med mange dører indikere et vanskelig valg eller en situasjon som virker håpløs for deg. Å løpe vekk fra forfølgelse kan snakke om å unngå noe i virkeligheten. Kanskje du bør endre taktikk i konfliktsituasjoner og slutte å gjemme deg, men slå tilbake, møte problemer ansikt til ansikt.

Trinn 4

Du kan selv bestemme hva denne eller den drømmen handler om. Spesielt hvis du ofte drømmer om de samme situasjonene eller objektene. Man trenger bare å observere og huske nøye hva som skjer i livet ditt i flere dager etter slike drømmer. Hendelser må være rare, uventede eller dramatiske for at du skal legge merke til det. Ellers er ikke forløperne for mindre hendelser verdt å ta hensyn til. For eksempel drømmer du om et basseng fullt av rent vann, og så får du veldig mye. I dette tilfellet kan drømmebøker brukes som en pekepinn til symboler. Men bare hvis dette krypteringssystemet er nær deg. Hvis denne eller den andre instruksjonen virker meningsløs for deg, ta din egen tolkning.

Trinn 5

Drømmer er fantastiske, latterlige, dumme. Alt blander seg i dem, landskapet endres plutselig, en person får overnaturlige evner, eller omvendt kan ikke utføre enkle handlinger. Men en realistisk og troverdig drøm kan være profetisk. Hvis alt skjer i det som om det var ekte, er alle deltakere og objekter ekte, se på hvordan hendelser utvikler seg med visse av dine handlinger. Eller bare vær på utkikk og gjør ditt beste for å forhindre ubehagelige hendelser i det virkelige liv.

Anbefalt: