Hvordan Male Semulje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male Semulje
Hvordan Male Semulje

Video: Hvordan Male Semulje

Video: Hvordan Male Semulje
Video: Hvordan male vegg [steg for steg med tips fra maleren] 2024, Kan
Anonim

Å tegne med lokkefugl er ganske spennende. Barn som driver med slik kreativitet får ikke bare glede, men også fordeler, siden korn av semulegryn godt utvikler finmotorikk. Tegninger kan gjøres lyse og fyldige hvis du bruker litt tid på å farge korn.

Hvordan male semulje
Hvordan male semulje

Det er nødvendig

  • - semulegryn;
  • - gouache;
  • - fargeblyanter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Fargelegging av semulegryn med maling.

Dekk overflaten der tegningen vil være med et tynt lag med lim. For å bruke den er det bedre å bruke en børste, ellers kan den falle utenfor tegningens konturer. Hell semulegryn forsiktig på limet. Etter at den har tørket, ta gouache av fargen du ønsker og mal frokostblandingen. Jod og strålende grønt er også egnet for farging på denne måten.

Steg 2

Hell litt vodka eller alkohol i en dyp beholder. Du kan ikke bruke vann i stedet for alkoholholdige væsker, ellers vil det smulete frokostblandingen bli til grøt. Tilsett gouache i beholderen og bland den med vodka. Hell semulegryn i denne blandingen og bland grundig til semulegryn helt får ønsket farge og alkoholen fordamper. La frokostblandingen tørke. For å forhindre at semulegryn tørker ut i en stor klump, kan du tørke den på papir.

Sikt tørket frokostblanding gjennom en fin sil. Hvis det dannes klumper under tørking, må du først knuse dem.

Trinn 3

Du kan også male semulegryn med fargeblyanter.

Ta blyanter av fargen du ønsker, og fjern forsiktig ledningen fra dem. For å gjøre dette, skyv den med en tynn strikkepinne. Hvis du ikke har strikkepinne, sliper du av blyanten med en skarp kniv. Mal ledningen til et pulver. Bland den nødvendige mengden semulegryn med farget pulver. Hell blandingen på papir og gni den med en kjevle slik at kornene av semulegryn og blyant er like store. Overfør blandingen til en dyp bolle og rør til semulegryn er helt farget.

Anbefalt: