Hvordan Spille White Guard

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille White Guard
Hvordan Spille White Guard

Video: Hvordan Spille White Guard

Video: Hvordan Spille White Guard
Video: The White Guard - Sergey Snezhkin (2012) 2024, April
Anonim

Kanskje det mest populære lyset i sommerleirer og fester med gitar er "White Guard" av Zoya Yashchenko. Ikke overraskende vil ambisiøse artister lære å utføre denne rørende og lidenskapelige kjærlighetssangen på bakgrunn av vanskelige hendelser.

Hvordan spille White Guard
Hvordan spille White Guard

Bruksanvisning

Trinn 1

Øv på de grunnleggende akkordene som brukes i denne sangen: for vers Em, Am, D, G (per akkord per streng), for kor Em, Am, D, G, C, Am, H7, Em E7. Enkelheten i denne komposisjonen ligger i at den ikke inneholder barre-akkorder, som er hovedproblemet for nybegynnere. Øv først sangen med en G-akkord fra 2. bånd (5. streng ved 2. bånd, 6. og 1. streng ved 3. bånd). Og så, etter hvert som ferdighetene dine forbedres, fortsett til en mer kompleks variant av denne akkorden - med en barre på tredje bånd.

Steg 2

Spill denne sangen med noen av de vanlige popkamptypene. Den enkleste av dem er: ned-opp-ned-svak. Eller ned-ned-opp-demper. For å skape surroundlyd, spill White Guard med to gitarer - den ene rytmedelen med en kamp og den andre med en solo. Soloen til denne sangen ser slik ut i tabeller:

|------------------------------------------

|-------8---------8---------8----------5-

|-----9---------9---------4----------4---

|---9---- -----9 ---------5---------5-----

|-7---------6---------5---------4--------

|------------------------------------------

Trinn 3

Øyenvitner fra forestillingene til forfatteren og utøveren av sangen "White Guard" hevder at Zoya Yashchenko selv spiller denne komposisjonen til akkompagnement av en gitar. Lydens fylde og glans oppnås på grunn av det faktum at lillefingeren jobber aktivt med de første strengene, og gir inntrykk av en solo-gitarpart. Midt på første linje, fullfør Em-akkorden ved å trykke ned på den andre strengen ved tredje bånd. Midt på den andre linjen, erstatt Am-akkordet med Am7 (de samme strengene pluss den første strengen ved den tredje båndet) og deretter med Am6 (den første strengen på den andre båndet). Midt på tredje linje, fullfør D-akkorden ved å trykke ned på den første strengen ved den tredje båndet. Spill den siste linjen i kvatrain, som i originalversjonen, med et G-akkord fra tredje bånd, midt i strengen og erstatt det med G7 (samme pluss den andre strengen ved 5. bånd).

Anbefalt: