Hvordan Finne Ut Hva Søvn Betyr

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Hva Søvn Betyr
Hvordan Finne Ut Hva Søvn Betyr

Video: Hvordan Finne Ut Hva Søvn Betyr

Video: Hvordan Finne Ut Hva Søvn Betyr
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, April
Anonim

Den stadig økende populariteten til forskjellige drømmebøker og esoteriske nettsteder presser folk til å analysere hver hendelse i livet. Tolkninger hjelper til å forstå seg selv og de akkumulerte problemene, og noen ganger gir de en eller annen vei ut. Men en slik analyse må nærmes rimelig og ikke bare prøve å se hva man vil.

Hvordan finne ut hva søvn betyr
Hvordan finne ut hva søvn betyr

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk drømmen din så mye detalj som mulig. Du trenger ikke å bli hengt opp i en detalj eller person, vurder alt i samspill med hverandre. Ikke se i drømmebøker etter tolkning av alle gjenstandene du husker, vurder dem samlet. Vær bare oppmerksom på de tilsynelatende ubetydelige tingene som fanget oppmerksomheten din i en drøm.

Steg 2

Unngå deg selv ved å tolke drømmen. Hvis du drømte om en nær eller bare kjent person hvis oppførsel er uvanlig for ham i det virkelige liv, må du huske denne episoden. Mest sannsynlig ga drømmen deg et signal om at du lever feil. Kanskje oppførselen din virker normal for deg, men det er overraskelsen ved den uvanlige handlingen til en elsket som skulle få deg til å tenke.

Trinn 3

Prøv å lage dine egne assosiasjoner med det du så i en drøm. Hvis du for eksempel drømmer katter eller hunder, hvis du har en svakhet for dem, kan det tyde på at du må være mer oppmerksom på dine nærmeste. Sjefene sett i en drøm kan godt tyde på at du har sluttet å forholde deg til å jobbe med behørig iver.

Trinn 4

Husk at drømmer er en slags refleksjon av underbevisstheten din. Derfor trekker vanligvis alt som imponerte deg i en drøm en parallell til ditt virkelige liv. For eksempel, drømt om personlige tragedier, kjærestenes død eller avskjed med en kjær betyr ikke at alt dette vil gå i oppfyllelse. Kanskje har du samlet mange negative følelser, du plages av et alvorlig problem eller anger. Underbevisstheten prøver i dette tilfellet å lindre tilstanden din og avlaste stress ved hjelp av denne drømmen.

Trinn 5

For å tolke en tilbakevendende drøm, skriv den ned på papir, og husk også hva som skjedde dagen før, og vær oppmerksom på neste dag. Registrer observasjonene dine. Skriv den ned igjen neste gang. Etter noen repetisjoner, analyser du opptakene, og du vil forstå hva en slik drøm advarer deg om. Gjentakelsen av drømmer kan forresten også indikere at det er et problem i livet ditt som du ikke kan løse.

Trinn 6

Hvis du bruker forskjellige drømmebøker for å tolke drømmer, ikke prøv å finne ut betydningen av hver detalj. Behandle bare de viktigste tingene, ellers kan du miste den generelle betydningen av drømmen.

Anbefalt: