Hvordan Bli Kvitt Det Onde øyet På Egen Hånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Kvitt Det Onde øyet På Egen Hånd
Hvordan Bli Kvitt Det Onde øyet På Egen Hånd

Video: Hvordan Bli Kvitt Det Onde øyet På Egen Hånd

Video: Hvordan Bli Kvitt Det Onde øyet På Egen Hånd
Video: Disse tingene snakker om skader på huset. 2024, April
Anonim

Det onde øyet anses å være veldig vanlig. Spesielt ofte misunner de unge og vakre jenter, så vel som vellykkede mennesker. Årsakene kan være forskjellige: utseende, forhold, karriere - i ethvert område kan du være et mål for uønskede. I tillegg er en av de mulige årsakene til det onde øyet sinne. Og alt dette kan skje ubevisst. Den jinxed personen kan også være en fremmed, en forbipasserende som så på deg mislikt. Det er bra hvis du umiddelbart fanger deg selv og prøver å bli kvitt den energiske negativiteten.

Hvordan bli kvitt det onde øyet på egen hånd
Hvordan bli kvitt det onde øyet på egen hånd

Hvordan identifisere det onde øyet uavhengig

For å finne ut om du har det onde øyet, gå til tempelet og tenn et kirkelys for helse. I tilfelle du har blitt lurt, kan helsen din forverres. Du kan føle kvalme, svimmelhet, svakhet i bena.

Det første du må gjøre når du kommer hjem er å ta en dusj. Samtidig må du forestille deg at du sammen med vannet vasker bort alt negativt og fremmed fra deg selv. Badehuset beskytter veldig godt mot det onde øyet, som lar deg fjerne all energiforurensning.

Hvordan bli kvitt det onde øyet selv

Enhver energisk risting av kroppen vil bidra til å bli kvitt det onde øyet - for eksempel et bad, kraftig dans, hurtigløp eller anstrengende fysisk arbeid.

En katt kan også være en trofast assistent i å eliminere det onde øyet. Disse dyrene antas å ha overnaturlige krefter. Kjæledyret ditt kan fjerne det onde øyet fra deg uten å bli skadet.

Geranium er veldig effektivt for å fjerne det onde øyet. Kjøp dette anlegget og plasser geraniumpottene der du vanligvis bruker mesteparten av tiden din i leiligheten din.

Hvis du har et veldig sterkt ondt øye og de enkle metodene ovenfor ikke hjalp deg, bruk en mer effektiv metode. For å gjøre dette må du skaffe deg et nytt hvitt egg som ikke har vært i kjøleskapet. Skyll den grundig under rennende vann - dette er nødvendig slik at det blir så energisk renset som mulig.

Riten med å rulle ut det onde øyet med et egg gjøres best tidlig på morgenen i et opplyst rom. Det skal være et tent kirkelys i rommet.

Etter å ha fullført alle forberedelsene, fortsett direkte til ritualet. Ta et egg i høyre hånd og begynn å rulle det over kroppen med urviseren. Under hele prosessen med å rulle ut, bør bønnen "Fader vår" leses hele tiden. Du må starte denne handlingen fra hodet, så bør du rulle egget langs nakken, gå ned til ryggraden, ryggen osv. Det er nødvendig å fullføre når egget er på anklenivået.

Når ritualet er over, knuser egget i en kopp eller en bolle med vann. Vent noen minutter. Hvis det ikke er noen skade på egget og eggeplommen med proteinet lå på bunnen, var du i stand til å eliminere det onde øyet.

Sørg for å kvitte deg med egget og vannet som ble brukt i seremonien etter prosedyren. Det anbefales å begrave dem et sted på et øde sted. Ikke glem å vaske ansiktet og ta noen slurker av det innviede vannet.

Ytterligere anbefalinger

Når du fjerner det onde øyet, må du følge visse regler. Hver dag bør man lese bønnen "Fader vår" og delta i kirken for å tenne et lys for helsen. I to uker før ritualet, må du ikke spise mat som inneholder fisk og kjøtt, samt konsumere alkohol.

Det må huskes at magiske ritualer ikke kan utføres for underholdning, ta dem på alvor. Dette vil tillate deg å beskytte deg selv og dine nærmeste mot skade.

Hvis du fremdeles ikke greide å bli kvitt det onde øyet på egen hånd, bør du kontakte en synsk eller helbreder.

Anbefalt: