Hvordan Spille Med En Nettverkskabel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Med En Nettverkskabel
Hvordan Spille Med En Nettverkskabel

Video: Hvordan Spille Med En Nettverkskabel

Video: Hvordan Spille Med En Nettverkskabel
Video: Datakontakt 2024, April
Anonim

Unge mennesker bruker PC-er som underholdning. Ofte spiller de forskjellige dataspill over Internett. Men du kan spare trafikk hvis du gjør dette via en nettverkskabel.

Hvordan spille med en nettverkskabel
Hvordan spille med en nettverkskabel

Det er nødvendig

  • - nav - 1 stk;
  • - nettverkskabel;
  • - LAN-kort;

Bruksanvisning

Trinn 1

Til å begynne med må du sjekke hvor mange datamaskiner du planlegger å koble til via en nettverkskabel, da dette avgjør hvordan de er koblet til det lokale nettverket.

Steg 2

Hvis du bare vil koble til to personlige datamaskiner via en nettverkskabel, er dette veldig enkelt. Kjøp en kabel med ønsket lengde, helst med margin, kjøp også klipp. Legg patchledningen (den såkalte kabelen som forbinder to PCer) for å unngå mekanisk skade. Fest kabelen med klips. Koble kabelen til PC-ens nettverkskort. Hvis det mangler, så kjøp og koble til hovedkortet.

Trinn 3

Gå til "Kontrollpanel" - "Nettverkstilkoblinger". Du vil se en lokal nettverkstilkobling. Gå til "TCP / IP" -egenskapene og spesifiser IP-adressen 192.168.0.1 fra den første datamaskinen, og 192.168.0.2 fra den andre. Standard nettverksmaske er 255.255.255.0.

Trinn 4

Du kan koble til flere datamaskiner via en nettverkskabel og spille samtidig. Få et knutepunkt. Plasser den omtrent like langt fra alle datamaskiner for best mulig tilkobling. Koble "huben" til en strømkilde. Koble alle datamaskiner med en nettverkskabel til enheten.

Trinn 5

Skriv inn IP-adressene på hver datamaskin.

Gå til spillet. En datamaskin vil være serveren. Han lager et spill. Andre PC-er i "Servere" -delen finner IP-adressen til serverdatamaskinen og klikker på "koble til". Bra spill.

Anbefalt: