Hvordan åpne En Fallskjerm I En COP

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Fallskjerm I En COP
Hvordan åpne En Fallskjerm I En COP

Video: Hvordan åpne En Fallskjerm I En COP

Video: Hvordan åpne En Fallskjerm I En COP
Video: Jeg Hopper Ut Fra Et Fly (FALLSKJERM) 2024, April
Anonim

Til tross for det ubestridte forrang i sjangeren til online skyttere, blir ikke Counter-Strike 1.6 yngre med årene, og derfor må spillerne komme med nye måter å forbedre den allerede polerte gameplayen. En av de mest populære modene på Internett er en fallskjerm som lar deg hoppe fra hvilken som helst høyde uten skade.

Hvordan åpne en fallskjerm i en COP
Hvordan åpne en fallskjerm i en COP

Bruksanvisning

Trinn 1

Fallskjermfunksjonen er ikke aktiv på alle servere. Det er alltid til stede bare i den forhåndsinstallerte Zombie Mod, i andre tilfeller er det nødvendig å sjekke med administrasjonen om en slik mulighet er tilgjengelig.

Steg 2

Metoden for å kjøpe en fallskjerm avhenger også av den spesifikke serveren. I zombiemodifikasjonen må brukeren legge inn fallskjerm (i konsollen) eller si buy_parachute (i den generelle chatten). Når fallskjermen er installert som et eget plugin, kan kommandoene forkortes til! Bp, skrevet i generell chat.

Trinn 3

Hvis du er sikker på at fallskjermen er tilgjengelig for deg, bruk standard E-tasten (russisk "y"). Vær oppmerksom på at det bare ikke er nok å trykke, du må holde nøkkelen gjennom hele flyet. Følgelig må den frigjøres etter landing.

Trinn 4

Den enkleste måten å installere en fallskjerm på serveren din er å laste ned en ferdig samling av Counter-Strike: Zombie Mod. Problemet med denne tilnærmingen er at zombieversjonen av spillet er vesentlig forskjellig fra originalen.

Trinn 5

Hvis du bare trenger fallskjerm, må du først installere serveren for CS. Det kan være enten AMX eller Metamod.

Trinn 6

Last ned modifikasjonsfiler. Plasser innholdet i arkivet i servermappen (for eksempel for AMX er det cstrike / addons / amxmodx /). Når du bruker Metamod, er overføringen nok, mens AMX krever "bekreftelse" av pluginet i plugins.ini-filen - åpne filen med notisblokk og skriv inn amx_parachute på siste linje.

Trinn 7

Start serveren. Logg inn som administrator. Skriv inn kommandoen sm_parachute_enabled "1" i konsollen for å aktivere modet. Sm_parachute_fallspeed "100" juks hjelper deg med å justere fallhastigheten med fallskjerm - i prosent av normal. sm_parachute_cost "0" er ansvarlig for prisen på fallskjermen, der "0" er gratis for alle.

Anbefalt: