Hvordan Lage En Rognekrans På Hodet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Rognekrans På Hodet
Hvordan Lage En Rognekrans På Hodet

Video: Hvordan Lage En Rognekrans På Hodet

Video: Hvordan Lage En Rognekrans På Hodet
Video: КЛИНЬЯ БОЛЬШЕ НЕ НУЖНЫ! Мало кто знает этот СЕКРЕТ МОЛОТКА! Такого еще никто не видел! 2024, April
Anonim

Rowan-krans er et fantastisk tilbehør for en uvanlig fotografering. Takket være et slikt produkt kan du fylle på familiearkivet med levende bilder, og se på det i depresjonsdager raskt kan muntre deg opp.

Hvordan lage en rognekrans på hodet med egne hender
Hvordan lage en rognekrans på hodet med egne hender

Det er nødvendig

  • - rognegrener med haug med bær;
  • - rognegrener med blader (de kan erstattes med lønn);
  • - wire;
  • - Rød tråd;
  • - grå tråd;
  • - en nål.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg rognebærkvister med intakte bær og blader. Hvis noen bær er tørre eller mørkere, er det bare å fjerne dem. På begynnelsen av høsten er det en enkel oppgave å samle rognegrener med intakte blader, men fra midten av sesongen er det veldig vanskelig å finne slike eksemplarer, men du bør ikke bli opprørt, fordi du kan erstatte rognegrener med lønneblad. De vil perfekt utfylle kransen.

Steg 2

Fra ledningen lager du en sirkel med en diameter som er litt større enn hodets omkrets (på dette stadiet er det best å bruke en middels tykk, godt bøybar ledning). Pakk deretter den resulterende sirkelen tre ganger i en spiral med samme ledning (dette er nødvendig for å gjøre det lettere å feste kranselementene i fremtiden). Fest kantene på arbeidsstykket.

Trinn 3

Ta en rognebørste, legg den på toppen av en av sidene av metallsirkelen med bærene utover og fest med en grå tråd. For at børsten skal holde seg godt, er det nødvendig å gjøre minst 10 omdreininger med tråden rundt kvisten og ledningen, og deretter binde strukturen ordentlig.

Trinn 4

Ta en myk gren av rogn med blader eller tre til fem lønneblader, fest til metallsirkelen så nær som mulig den nylig faste rognens gren med bær. Fest disse elementene til arbeidsstykket på samme måte.

Trinn 5

Dermed fortsett å veve kransen til du helt dekker de synlige delene av metallsirkelen.

Trinn 6

Tre den røde tråden inn i nålen, velg de vakre store rognebærene, streng dem på nålen og tråden. Gjør rognekulene fem til syv centimeter lengre enn omkretsen av den ferdige kransen.

Trinn 7

Pakk kransen med perlene laget i en spiral. Prøv å gjøre ikke mer enn fem svinger over hele kransens lengde. Fest endene på perlene ved å knytte dem til metallbunnen. Kransen er klar.

Anbefalt: