Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Kjeder Deg

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Kjeder Deg
Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Kjeder Deg

Video: Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Kjeder Deg

Video: Hva Du Skal Gjøre Hvis Du Kjeder Deg
Video: Ting du kan gjøre når du kjeder deg 2024, April
Anonim

Spørsmålet om hvordan du skal bruke fritiden er irrelevant for mange mennesker - de har rett og slett ikke nok av det. Men hvis en person kjeder seg og ikke vet hva han skal gjøre med seg selv, er situasjonen ganske løst - du trenger bare å finne et passende yrke.

Hva du skal gjøre hvis du kjeder deg
Hva du skal gjøre hvis du kjeder deg

Det er nødvendig

et stykke papir og en fyllepenn

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta et papir og skriv ned alt som interesserer deg på det. Du bør ikke være sjenert, du kan til og med gå inn i denne listen hva du etter din mening definitivt aldri trenger å gjøre. Hovedutfordringen er å identifisere dine virkelige prioriteringer. Og for dette er det nødvendig å ekskludere påvirkning av bevissthet, som liker å sette grenser. Derfor er det bare å la fantasien løpe løpsk og liste hva du liker og hva som gir deg glede.

Steg 2

Når du lager listen, må du huske på en viktig detalj: du må lage en liste over aktiviteter som gir muligheter for utvikling. Dermed må du luke ut aktiviteter som "gå på kino", "spise kake" osv. etc. Målet er tross alt ikke bare å drepe tid med noe, men å finne noe å gjøre som får deg til å glemme kjedsomhet i mange år. Samtidig er selv slike ønsker som for eksempel "dykking på Great Barrier Reef", "lage et hjemmelaget fly" eller noe lignende ganske passende. Her setter du globale mål som du kan tilstrebe. Det er selvfølgelig ikke nødvendig å lete etter noe veldig seriøst, interesser og hobbyer kan være enklere. Så det er bare å skrive ned hva du kommer til å tenke på som du virkelig liker.

Trinn 3

Listen er samlet, begynn å redigere den. Nå, av et dusin eller flere gjenstander, må du velge to eller tre av de viktigste. Hovedvalgskriteriet her er følelsen som dukker opp i sjelen din når du tenker på et bestemt element på listen. Ikke vurder under noen omstendigheter listeelementer med tanke på prestisje, lønnsomhet osv. osv., dette er en grov feil. Arbeidet skal glede din sjel - bare i dette tilfellet vil du kunne føle ekte lykke.

Trinn 4

Du har redigert listen, det er bare to eller tre alternativer igjen. Det er mulig at du ikke har muligheten til å gjøre akkurat disse tingene akkurat nå. Det har ikke noe å si - nå, etter å ha identifisert prioriteringene dine og innsett hva du virkelig liker, kan du allerede strebe etter dette. Kjedsomhet er over - du har muligheten til å planlegge hvordan du skal oppnå det du vil, du kan begynne å bevege deg mot målet, selv om det bare er i små trinn.

Trinn 5

Det viktigste på første trinn er å starte, etter det vil du bli plukket opp og båret av energistrømmen til de som har vært engasjert i og er engasjert i aktiviteten du er interessert i før deg. Dette er ikke en fantasi - vi snakker om egregorer som virkelig hjelper dem som legger sjelen i virksomheten som interesserer dem. Arrangementer i seg selv vil begynne å ta form i den retningen du trenger, mennesker og omstendigheter vil hjelpe deg å bevege deg mot målet ditt. Hvert trinn på denne veien vil gi deg glede, du vil bruke all fritiden din til ditt favorittarbeid, din drøm.

Anbefalt: