Hvordan Lage En Sukkerskrubb Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Sukkerskrubb Hjemme
Hvordan Lage En Sukkerskrubb Hjemme

Video: Hvordan Lage En Sukkerskrubb Hjemme

Video: Hvordan Lage En Sukkerskrubb Hjemme
Video: Hvordan Lage ISKAFFE :: Sandra Thoen 2024, April
Anonim

Huden må rengjøres konstant. Døde celler, som samler seg på overflaten av huden, gjør den kjedelig og livløs, tetter porene. Du kan bli kvitt dem med skrubb. Sortimentet av dem i butikkene er stort, men du kan prøve å lage en duftende og sunn skrubb hjemme. Den er god til bruk både på badet og i dampbadet eller badstuen.

Hvordan lage en sukkerskrubb hjemme
Hvordan lage en sukkerskrubb hjemme

Bruksanvisning

Trinn 1

Kombiner 4-6 ss granulert sukker med to ss olivenolje. Tilsett en skje med flytende honning og bland godt. Blandingen skal være tykk nok. Hvis skrubben viser seg å være flytende og sprer seg, vil det være upraktisk å bruke den.

Steg 2

Den resulterende kosmetikken påføres hele kroppen etter å ha tatt et bad, under dusjen eller i ansiktet i stedet for å vaske. Det er veldig bra å bruke en slik skrubb i et bad, når alle porene i huden er åpne. Sukkerpartikler fjerner døde hudpartikler, olje mykner og nærer, og honning nærer huden med vitaminer og mikroelementer. Ikke tørk av huden etter prosedyren, la den tørke.

Trinn 3

Du kan diversifisere oppskriften og tilberede en del av skrubben ikke med hvitt, men med brunt sukker. Du kan fargelegge den med havtornolje, gulrotjuice, hybenolje eller kanelpulver og legge den lagvis i en gjennomsiktig krukke.

Anbefalt: