Hva Filmen "Light Of My Life" Handler Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer

Innholdsfortegnelse:

Hva Filmen "Light Of My Life" Handler Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer
Hva Filmen "Light Of My Life" Handler Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer

Video: Hva Filmen "Light Of My Life" Handler Om: Utgivelsesdato I Russland, Skuespillere, Trailer

Video: Hva Filmen
Video: LIGHT OF MY LIFE Trailer (deutsch/german) 2024, April
Anonim

Lyset fra livet mitt kan virke som en annen skrekkfilm om familieoverlevelse midt i apokalypsen. Imidlertid er Casey Afflecks maleri et dypt psykologisk drama som vekker betrakterens oppriktige følelser.

Hva handler filmen om
Hva handler filmen om

Casey Affleck og hans maleri "The Light of My Life"

Casey Affleck sammenlignes ofte med sin eldre bror, Ben Affleck. Dette er ganske logisk, fordi Ben er mye mer vellykket og kjent, til tross for liten aldersforskjell. Ganske muligens, på grunn av dette, er Casey mye vanskeligere å gjøre seg bemerket på filmen Olympus, selv om han beveger seg mot sitt mål veldig trygt.

Bilde
Bilde

Casey Affleck har spilt i et bredt utvalg av filmer gjennom hele karrieren, men når det gjelder arbeidet som definerer ham som skuespiller, har han lenge vist en viss forkjærlighet for langsom filmkunst - for filmer som gjør at hvert skudd kan nytes.

Dramaet Manchester by the Sea (2016), der Casey Affleck spilte den beste rollen som vant ham Oscar, var ikke noe unntak.

Light of My Life, den første filmen der Casey Affleck fungerte som både hovedrolle og hovedregissør. Dette maleriet er vevd av det samme bevisst vridende, sakte flytende stoffet fra indie kunsthus. Light of My Life er en dystopisk saga om en familiekamp for å overleve midt i glemselen, med hint om en sci-fi-apokalypse som The Road eller A Quiet Place.

Denne filmen ble debut for den unge kanadiske skuespilleren Anna Pniewski. Før det spilte jenta bare i episodiske roller i TV-serier, men nå kan du snakke om henne som en voksende filmstjerne.

Bilde
Bilde

Filmen spilte også:

  • Elisabeth Moss (mor);
  • Tom Bauer (Tom);
  • Timothy Webber (Lemmy);
  • Hrothgar Matthews (Calvin);
  • Patrick Keating;
  • Hori Grim.

Hva handler maleriet "The Light of My Life" om?

Lyset fra livet mitt ble filmet i Okanaga Valley, British Columbia, i et skogkledd område hvor atmosfæren av grå sen kveld regjerte. Filmen forteller historien om en far, spilt av Affleck, og datteren hans, Rag (Anna Pniowski). Jenta er 11 år, hun har en kort hårklipp fordi hun later til å være sønnen til hovedpersonen. Årsaken til denne underligheten er at disse to er i sentrum for en dødelig pestepidemi som bare rammer kvinner, hvorav de fleste ser ut til å ha dødd (jenta ble født i begynnelsen av epidemien).

Det er mange tilbakeblikk på bildet - røntgenbilder av den avdøde moren, skudd med et merkelig utslett på kroppen, menneskelige skjeletter. Alle disse detaljene legger seg gradvis sammen i et enkelt puslespill, og forklarer seeren årsakene til hva som skjer på skjermen. Imidlertid risikerer eventuelle beskrivelser av plottflyttinger umiddelbart å bli en spoiler, fordi den virkelige utviklingen av handlingen i filmen er minimal.

Bilde
Bilde

Kritikere bebreider Affleck for "sagging plot." Seeren går til "The Life of My Life" i påvente av det postapokalyptiske dramaet, og får et dypdykk i menneskets sjelens kroker og kroker.

Det er ingen skrekk i dette bildet, ingen sammenstøt med zombier og blodtørstige kamper: ellers ser det ut som dusinvis av andre malerier der familien overlever på bakgrunn av generelt kaos. I sentrum av Casey Afflecks avslappede psykologiske fortelling er forholdet mellom far og datter, som er forhøyet til et absolutt.

Alle andre tegn på bildet er veldig dårlig utarbeidet, faktisk er de bare en slags bakgrunn. Av denne grunn virker karakterene til de to hovedpersonene enda mer "konvekse" og levende. I lyset av livet mitt forblir Casey Affleck tro mot seg selv og sitt ønske om å vise heltens sjel, og ikke bare skape et spektakulært bilde.

Anbefalt: