Hvordan Dele En Lydfil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dele En Lydfil
Hvordan Dele En Lydfil

Video: Hvordan Dele En Lydfil

Video: Hvordan Dele En Lydfil
Video: Hvordan lage Powerpointpresentasjon med lyd i Office 365 2024, Kan
Anonim

Noen ganger må du dele en lydfil i deler - flere separate spor. Det kan være en lydbok som ikke passer inn i spilleren som helhet, et foredrag eller en konsert. Eller kanskje du vil lage en ringetone til mobiltelefonen din selv.

Hvordan dele en lydfil
Hvordan dele en lydfil

Det er nødvendig

lydredigeringsprogram

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er mange programmer for å jobbe med lydfiler (konvertering, splitting, liming). Du kan velge hvilken som helst. CUE Splitter-programmet lar deg for eksempel jobbe med filer når de har en kompileringsmarkeringsfil med.сue-utvidelsen. Den lagrer data om artister, sporetitler, varighet osv. I dette tilfellet kan selve albumet lagres i.flac-format eller noe annet. For å kutte en lydfil, etter installasjon, åpner du programmet og i det - køfilen. Velg mappen der du vil lagre filene, og klikk OK. Etter det, hvis du vil, kan du bruke et omformerprogram til å konvertere filene til et annet format som passer for deg.

Steg 2

Et annet program som kan håndtere CUE-filer er Free CD Music Converter. Det lar deg også konvertere lyd til mp3-, flac-, ogg-formater. Den kan brukes til å konvertere en CD til separate mp3-spor. Verktøyet støtter formatene mp3, aac, wma, wav, flac, ogg, ape. Verktøyet er enkelt å bruke.

Trinn 3

Et annet enkelt verktøy er Power MP3 Cutter Joiner. For å dele en lydfil ved å bruke den, legg den til med Legg til fil-knappen. I Format-feltet angir du ønsket endelig format - mp3, wav, wma eller ogg. Klikk Spill av for å lytte til filen. Hvor den skal starte, trykk på Pause og deretter Begynn. Trykk på Slutt og deretter på OK til slutt. Hvis du vil hente flere fra en fil, gjentar du denne rekkefølgen av handlinger så mange ganger som nødvendig. Klikk på Split for å begynne å dele filen. På slutten av denne prosessen åpner selve programmet mappen der de resulterende filene ble lagret. Du kan angi målmappen i Innstillinger-fanen. Det er også innstillinger for automatisk å dele en lydfil i flere like deler eller med jevne mellomrom.

Trinn 4

Dette er bare noen av programmene du kan bruke til å dele og slå sammen lydfiler. Lydredaktør Nøyaktig lydkopi vil kutte filer med.wav-utvidelse. For å dele filen i deler er det bare å legge til sluttid for hver sang. Programmet mp3DirectCut er egnet for å kutte mp3. Ulike manipulasjoner med lydfiler lar deg lage en kraftig lydredigerer Sound Forge.

Anbefalt: