Hvordan Kaste På Tåsløyfer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kaste På Tåsløyfer
Hvordan Kaste På Tåsløyfer

Video: Hvordan Kaste På Tåsløyfer

Video: Hvordan Kaste På Tåsløyfer
Video: Теплый и уютный женский кардиган - куртка с аранами, на молнии и с капюшоном. Часть 2. 2024, Kan
Anonim

Håndstrikkede varme sokker er en flott gave til venner og slektninger, samt et uunnværlig klesplagg for vinterkulden. Å lære å strikke sokker med egne hender er ikke så vanskelig som det ser ut til - hvis du bestemmer deg for å mestre teknikken med å strikke sokker, må du først og fremst mestre rekkefølgen på et sett med strømpesløyfer. Forbered garn og fem strikkepinner.

Hvordan kaste på tåsløyfer
Hvordan kaste på tåsløyfer

Bruksanvisning

Trinn 1

Legg på strikkepinnene det nødvendige antall løkker på en korsformet måte, uten å tykne kanten og pass på at antall løkker er et multiplum av fire. Når du har skrevet på løkkene, fordeler du dem over fire strikkepinner slik at det er like mange løkker på hver strikkepinne.

Steg 2

Bruk den femte strikkepinnen til å begynne å strikke i en sirkel med 1x1 eller 2x2 strikk, med start på den ytterste strikkepinnen, for å få mansjettene til den fremtidige sokken. Når du er ferdig med å strikke en sirkulær, elastisk mansjett, fortsett å strikke rundt - strikk hele stoffet helt med fremre løkker.

Trinn 3

Når du kommer til hælen, legger du til en annen tråd i garnet for styrke, og deretter flytter du maskene fra den tredje og andre strikkepinnen til en vanlig strikkepinne. Strikk et enkelt glattstrikk ved å kombinere rader med strikke- og vrangmasker.

Trinn 4

På begge sider av det resulterende stoffet, strikk de to ekstreme løkkene tvert imot - strikk vrangløkkene med frontstrikket, og de fremre løkkene med vrangen. Etter å ha bundet hælen til ønsket høyde og uten å strikke løkkene til den første og fjerde strikkepinnen, begynn å slå nye løkker fra kantløkkene langs kanten av hælen, om nødvendig, og reduser på den andre og tredje strikkepinnen gjennom rekken.

Trinn 5

På den andre strikkepinnen strikker du to løkker sammen i begynnelsen av strikkepinnen, og på den tredje strikkepinnen strikker du to løkker sammen på slutten av strikkepinnen. Strikk i en rundstrikk til du kommer til bunnen av stortåen, og begynn deretter å redusere masker til tåen på hver strikkepinne. Når du når enden av tåen, strikker du to masker sammen.

Anbefalt: