Hvordan Strikke En Heklet Dobbel Hekle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke En Heklet Dobbel Hekle
Hvordan Strikke En Heklet Dobbel Hekle

Video: Hvordan Strikke En Heklet Dobbel Hekle

Video: Hvordan Strikke En Heklet Dobbel Hekle
Video: Hæklede bluse eller vest del 4 / Master klasse for begynderklæbere. STRIK SAMMEN. 2024, April
Anonim

Den pregede doble heklingen er et av de grunnleggende elementene i heklingen, som enhver nålekvinne må mestre. Ved hjelp av denne enkle og samtidig effektive sløyfen oppnås volumetriske mønstrede lerreter. Noen kombinasjoner av slike lettelser imiterer til og med strikkesnor. Dette er mulig takket være de fremre (eller konvekse) og vrang (konkave) variantene av kolonnene.

Hvordan strikke en heklet dobbel hekle
Hvordan strikke en heklet dobbel hekle

Det er nødvendig

  • - krok;
  • - bomulls- eller ulltråd.

Bruksanvisning

Trinn 1

Start de pregede stolpene med en kjede med kjedesting. Juster lengden og antall lenker i henhold til mønsteret til det fremtidige produktet.

Steg 2

Lag den første raden med enkle stavmasker. For å gjøre dette, på slutten av luftkjeden, lag et par løftsløkker (dette er høyden på den fremtidige søylen).

Trinn 3

Begynn å strikke en søyle med en hekle. Hold den overkastede arbeidstråden med fingeren, og sett deretter kroken i kjedens tredje sløyfe (sløyfen på selve kroken er den fremste, teller ikke). Ta tak i tråden og trekk den gjennom kjettingleddet. Kroken din skal ha en ledningssløyfe, garn og en ny løkke.

Trinn 4

Trekk tråden gjennom det første løkkeparet igjen. Gjenta å ta i tråden og trekk den gjennom de gjenværende sløyfeparet. Foran deg er det en søyle med en hekling. Avslutt radene med mønsteret. Strikk tre løkker for å heve den fremtidige pregede kolonnen og snu arbeidet.

Trinn 5

Plasser tråden over krokakselen (garnet). Deretter må arbeidsverktøyet gå bak den andre doble heklingen til den underliggende raden. Vær oppmerksom - innlegget skal være på toppen av kroken!

Trinn 6

Hekt på tråden og trekk ut løkken. Hekle det som en enkel stangmaske. Det viste seg å være en stafett, eller frontkolonne, som i strikkehåndbøker også kalles konveks.

Trinn 7

Strikk konkave (vrang) masker fra bakre rad. For å fullføre dem, må du også lage tre løfteluftsløkker. Deretter settes kroken under den andre kolonnen i den underliggende raden.

Trinn 8

Fortsett å følge mønsteret. Ikke glem å veksle de fremre kolonnene (på forsiden av arbeidet) ytterligere med de gale (på feil side av arbeidet).

Anbefalt: