Hvordan Lage Et Gummibåndsarmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Gummibåndsarmbånd
Hvordan Lage Et Gummibåndsarmbånd

Video: Hvordan Lage Et Gummibåndsarmbånd

Video: Hvordan Lage Et Gummibåndsarmbånd
Video: (OLD) Lesson 5: Rainbow Loom® "Triple single pattern" rubber band bracelet 2024, Kan
Anonim

I dag er unge mennesker og eldre stadig mer interessert i hvordan man lager et armbånd av gummistrikk. Dette morsomme smykkestykket kan veves med egne hender eller ved hjelp av forskjellige enheter - på vevstol, gaffel eller slangebøyle.

Du kan lage et armbånd av gummistrikk med egne hender
Du kan lage et armbånd av gummistrikk med egne hender

Hvordan lage et armbånd av strikker uten maskin

For å veve et armbånd uten vevstol, forbered 30-50 fargede elastiske bånd (avhengig av hvor tett du vil lage det). Ta ett strikk, vri det til en figur åtte og trekk det over mellom- og pekefingrene. På toppen, sett en annen, allerede untwisted. Ta tak i den første i kantene og trekk den forsiktig gjennom den andre. Gjenta deretter begge trinnene med følgende elastiske bånd og fortsett handlekjeden til du får armbåndet med ønsket lengde og bredde. Du kan feste endene med en plastkrok eller en liten knute.

Hvordan lage et armbånd av strikker på en maskin

Det er mange måter å lage et gummibåndsarmbånd på en vevstol. Den enkleste av dem ligner på den forrige metoden for veving på fingrene, som et resultat av at et armbånd "dragon skalaer" oppnås. Lag en rad med gummibånd i samme farge, og legg dem i form av fire åtter gjennom en. Påfør en rad med en annen farge på den, fyll ut de allerede savnede kolonnene og vri elastikkene vekk fra deg. Hek av de nederste maskene på dobbeltsømstolpene og trekk denne raden ned.

Fortsett det elastiske armbåndet på vevstolen, legg en enkel ring på stolpene med dobbel sløyfe, overfør de nedre elastiske båndene til de øvre. Gå ned og lag en annen rad med en annen farge, fra den første kolonnen. Når du har nådd ønsket antall rader, fjern den ytre sløyfen og trekk den over den tilstøtende stolpen. Sett neste sløyfe til venstre på tilstøtende stolpe. Dermed skal alle sløyfer være på fire stolper slik at de kan fjernes og sikres med låser.

Hvordan lage et gummibåndsarmbånd på en slangebøyle

Prøv å lage et armbånd av elastiske bånd på en slangebøtte, og forbered 25 elastiske bånd i en farge og samme mengde av en annen, et S-formet klips og en slangebånd for veving. Ta et gummistrikk i samme farge og legg figuren åtte på slyngen. Gjenta det samme med et annet farget strikk, men uten å vri det. Gjenta begge trinnene igjen.

Ta tak i bunnelastikken med fingrene eller en heklenål og løft den opp. Gjør det samme på den andre siden. Trekk den motsatte fargen på igjen og gjenta de forrige trinnene. Fortsett vevingsprosessen til du får det armbåndet du ønsker. Koble endene med et S-klips.

Hvordan lage et gummibåndsarmbånd på en gaffel

Det er en enkel måte å lage et armbånd av gummistrikk på en gaffel. Vri ett gummistrikk til åtte og skyv det over gaffelens to midtre tenner. Gjenta handlingen med to elastiske bånd i en annen farge, og legg en av dem på de to ekstreme tennene til venstre og høyre. Trekk den første ut ved å skyve strukturen nedover. Trekk en annen vridd strikk over mellomtennene. Løft den forrige raden forsiktig, og gjenta deretter hele sekvensen - en strikk i midten og to på sidene i form av to rader for hver farge.

Avslutt vevingen av det elastiske armbåndet ved å overføre de ytre løkkene til mellomtennene, og plasser de nederste over de øvre. Skyv et annet elastisk bånd, vridd i to, over de to midtløkkene, og plasser løkkene over det. Plasser sideløkkene over hverandre slik at du får et feste. Nå kan det ferdige elastiske armbåndet fjernes fra gaffelen, rettes og festes på endene.

Anbefalt: