Hvordan Lage En Papirpropell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Papirpropell
Hvordan Lage En Papirpropell

Video: Hvordan Lage En Papirpropell

Video: Hvordan Lage En Papirpropell
Video: Slim uten lim og linsevann! 2024, April
Anonim

Sannsynligvis hadde hver person i barndommen moro, laget papirplater og kastet dem i vinden. Til tross for at alle i dag lever i en høyteknologisk tidsalder, og når som helst du kan kjøpe en elektrisk vifte, kan det å lage en papirpropeller-spinner være en morsom og spennende aktivitet som vil underholde både deg og barna dine.

Hvordan lage en papirpropell
Hvordan lage en papirpropell

Det er nødvendig

  • - treplanke;
  • - kniv.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å lage den enkleste platespilleren, forbered materialer - et brett 2,5 cm bredt og 10 cm langt, samt en skarp kniv. Bruk en kniv til å skjære brettet forsiktig fra midtpunktet mot kantene - venstre og høyre, slik at du på sidene får to tynne plater som er i en vinkel mot hverandre.

Steg 2

Rund av endene på planken for å gjøre strukturen mer propellaktig og mer aerodynamisk. Etter det, i midten av emnet for propellen, bor et lite hull og sett inn en bearbeidet trepinne - en akse i den.

Trinn 3

Smør spissen av akselen som er satt inn i hullet på propellen med lim. Aksellengden skal være 15 cm. Vent til limet tørker, og snur deretter på propellaksen raskt i et åpent rom mellom håndflatene, og slipp deretter propellen. Den skal fly opp.

Trinn 4

Propellen kan også lages ikke bare av tre, men også av papir eller papp. Ta et kvadrat med tungt papir og kutt hjørnene i to, og la midten av torget være solid. Bøy hjørnene på torget til midten gjennom en, og fest endene i midten med en pinne, som igjen setter på aksepinnen.

Trinn 5

Vinden blåser en slik propell med en gang, og til og med et barn kan klare det - du trenger ikke spesiell kunnskap for å lage en papirpropell, og du trenger bare saks og papir. Hjemmelagde platespillere kan være gode leker, eller de kan tjene et praktisk formål ved å blåse luft rundt deg i varmt sommervær.

Anbefalt: