Hvordan Helbrede Med En Aura

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Helbrede Med En Aura
Hvordan Helbrede Med En Aura

Video: Hvordan Helbrede Med En Aura

Video: Hvordan Helbrede Med En Aura
Video: How Do I Use Ergobaby Aura Wrap? | 2017 | Baby Wrap 2024, Kan
Anonim

Menneskekroppen er ikke bare en biologisk kropp, den har også et komplekst kompleks av bioenergetiske skall, som mange kaller en aura. Sykdommer er ikke bare skade på den fysiske komponenten, men først og fremst et brudd på integriteten til auraen. Dette betyr at behandlingen absolutt må begynne med utvinningen.

Hvordan helbrede med en aura
Hvordan helbrede med en aura

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem tilstanden til auraen din. Den ideelle auraen er eggformet og jevnt fordelt rundt kroppen. Psykikere hevder at den ideelle lengden på auraen ikke er mer enn en meter. Hvis det er for stramt, vil personen føle seg for skremt, kan være utsatt for nevroser og andre nervesykdommer. Hvis auraen er for utvidet, vil personen være for spredt, ha vanskeligheter med alvorlig mental aktivitet.

Steg 2

Gjenopprett din egen aura med følgende manipulasjoner: pensjonere deg i et romslig rom der du føler deg rolig og trygg.

Trinn 3

Lukk øynene, prøv å føle at området sprer seg rundt hele kroppen din. Føl hva auraen vil virke for deg: svak, myk, løs eller energisk og tett.

Trinn 4

Bestem bredden langs sidene av kroppen din, og deretter over hodet og under føttene.

Trinn 5

Korriger formen på auraen din slik at den får en klar ovoid form, med hendene markerer rommet rundt kroppen din, skyv auraen fra deg der det er nødvendig, og trekk den inn der den stikker for mye fremover.

Trinn 6

Observer følelsene dine når du justerer auraen din, du bør føle en følelse av fred og komfort.

Trinn 7

Se for deg en gylden dusj av lysstrømmer som strømmer gjennom auraen din, og legg merke til at den føles veldig hyggelig. Gyllent regn bør "gå" over deg i minst to til fem minutter.

Trinn 8

Fjern den gyldne dusjen og åpne sakte øynene.

Anbefalt: