Hvordan Installere Spill På Kommunikatoren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Spill På Kommunikatoren
Hvordan Installere Spill På Kommunikatoren
Anonim

Metoden for å installere spillapplikasjoner på en kommunikator som kjører Windows Mobile, bestemmes av typen installasjonsfil -.exe og.msi eller.cab. Men i alle fall er en forutsetning bruk av forhåndssynkronisering av enheten ved hjelp av ActiveSync-programmet.

Hvordan installere spill på kommunikatoren
Hvordan installere spill på kommunikatoren

Det er nødvendig

AciveSync

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble kommunikatoren til datamaskinen med tilkoblingskabelen og utfør synkronisering av enhetsdataene med PCen.

Steg 2

Forsikre deg om at det grønne synkroniseringsikonet nederst til høyre på dataskjermen er aktivt, og finn utvidelsen til den eksekverbare filen for spillprogrammet: - filer med.exe- eller.msi-utvidelsen må installeres via en datamaskin ved hjelp av ActiveSync applikasjon; - filer med.cab-utvidelsen installeres umiddelbart på communicator og krever ikke foreløpig utpakking; -.exe-filer som ikke kjører på en datamaskin og ikke er beregnet på Win32, er installert på en mobil enhet.

Trinn 3

Kjør den kjørbare filen med.exe- eller.msi-utvidelsen som skal installeres på datamaskinen din, og følg anbefalingene fra installasjonsveiviseren.

Trinn 4

Velg alternativet Nei i det åpnede vinduet og be systemet om installasjonsstien. Denne handlingen lar deg velge kommunikasjonsminnekortet, og ikke hovedminnet til mobilenheten.

Trinn 5

Vent til installasjonsprosessen er fullført automatisk, eller lag en kopi av installasjonsfilen med filtypen.cab og overfør den til enheten.

Trinn 6

Åpne File Explorer-appen på mobilenheten din, og start den kopierte filen.

Trinn 7

Følg anbefalingene fra installasjonsveiviseren og vent til prosessen er fullført.

Trinn 8

Lag en kopi av.exe-filen som ikke kjører på datamaskinen din, og overfør den til enheten din ved hjelp av ActiveSync-applikasjonen.

Trinn 9

Åpne File Explorer-appen på mobilenheten din, og finn kopien du nettopp opprettet.

Trinn 10

Kjør den funnet filen eller hold snarveien til filen inne til hurtigmenyen vises, hvis du trenger å endre lagringsplasseringen.

Trinn 11

Velg Kopier og velg ønsket mappe for lagring av filen.

Trinn 12

Klikk på et tomt område i den valgte mappen med pekepennen for å åpne servicemenyen og velg Lim inn som snarvei.

Anbefalt: