Hvordan Lage Et Hodeskalle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Hodeskalle
Hvordan Lage Et Hodeskalle

Video: Hvordan Lage Et Hodeskalle

Video: Hvordan Lage Et Hodeskalle
Video: How a Bowling Alley Works 2024, April
Anonim

Hodeskallen er den delen av skjelettet som er mest interessant for barn i alle aldre. Hvert barn, som forestiller seg en øy med skatter eller pirater, vil alltid være den første til å nevne en uerstattelig egenskap som er tilstede i alle filmer - en hodeskalle. Mange barn drømmer ganske enkelt om å ha denne unike figuren, men de aner ikke hvordan de skal lage et hodeskalle.

Hvordan lage et hodeskalle
Hvordan lage et hodeskalle

Det er nødvendig

Plasticine eller skulpturell leire, hvitt innpakningspapir, papirservietter, PVA-lim, en ballong, en visuell tegning av en hodeskalle, parafin eller vegetabilsk olje, et underkop, saks, vann

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta skissen av hodeskallen. Dette vil være et slags visuelt hjelpemiddel for deg. En slik tegning kan finnes på Internett og skrives ut, hentet fra ethvert magasin eller bok om pirater, eller du kan tegne den selv på et papir.

Steg 2

Begynn å lage "tomt" selv. Skulpturer basen i henhold til bildet. Hvis du skulpturerer en hodeskalle av leire, bør leiren "blank" stå å tørke i flere dager etter jobb (2-3, avhengig av løsningen).

Trinn 3

Ta et hodeskalle og behandle overflaten med vegetabilsk olje eller parafin. Riv papirservietter i små biter, legg bitene i et fat med vann i noen sekunder. Del produktet opp i to deler mentalt (baksiden av hodet og den fremre delen). Ta de fuktige bitene med silkepapir og legg dem på en del av hodeskallen.

Trinn 4

Dekk baksiden av hodet med servietter, og dekk til fronten, slik at du får øyehull og hull for nese og munn. Skallen skal ikke limes over. La arbeidsstykket tørke etter påføring av det første laget med servietter. Alt vann må renne.

Trinn 5

Ta en sjenerøs mengde lim på et innpakningspapir og legg det i et nytt strøk etter tørkepapirene. Tørk arbeidsstykket (1 dag).

Trinn 6

Påfør et tredje lag, det samme som det forrige, ut av innpakningspapir og lim. Tørk arbeidsstykket (1 dag). Fjern deretter det resulterende emnet fra "emnet" og lim over den andre delen av hodeskallen etter samme prinsipp. Juster begge halvdelene av skallen.

Trinn 7

Trim ujevne kanter med saks etter behov. Fest de to bitene langs sømmen med strimler med innpakningspapir og PVA-lim. Dette må gjøres både utenfor hodeskallen og inne. Tørk igjen.

Trinn 8

Fyll sømmene og sporene med små stykker innpakningspapir, og lag kanting av papir. Berør alle hullene for øyehullene, munnen og nesen. Dekk hele hodeskallen med PVA-lim og sett til tørk.

Trinn 9

Påfør et lag maling med ønsket farge på den resulterende hodeskallen og la den tørke. Det er best å bruke vannbasert maling her. Dekk håndverket med lakk.

Anbefalt: