Hva Hindrer Deg I å Bli En Kreativ Person

Innholdsfortegnelse:

Hva Hindrer Deg I å Bli En Kreativ Person
Hva Hindrer Deg I å Bli En Kreativ Person

Video: Hva Hindrer Deg I å Bli En Kreativ Person

Video: Hva Hindrer Deg I å Bli En Kreativ Person
Video: Проект лодки, не тратя никаких денег - Корабль бывает без лодки! 2024, Mars
Anonim

Å bli en kreativ person er enkelt. Se hva mesteren gjør og gjenta. Hvorfor oppnår det så få mennesker profesjonalitet og suksess?

Hver og en av oss er en kreativ person i sitt hjerte
Hver og en av oss er en kreativ person i sitt hjerte

Duckling syndrom

Andungen tar ethvert bevegelig objekt for moren, følger den og prøver å gjenta sine handlinger. Så en nybegynner innen kunst etterligner blindt et idol og er redd for å formulere et personlig synspunkt.

Det er normalt å bli ledet av myndigheter, men for utvikling av stil er det mer nyttig å analysere verkene, og fremheve de mest og minst vellykkede funksjonene i dem. For ikke å bedømme kunst ensidig, er det verdt å fokusere ikke på en eneste mester, men på flere. La synspunktene motsette hverandre! Ved å studere motsetningene vil du raskt komme til din egen visjon.

For mye informasjon

En dramaklubb, en fotosirkel … Du abonnerer på hundrevis av publikum om kunst, i hver av dem er det 50 innlegg om dagen, totalt må du se 5000 bilder daglig. Det handler ikke om å lære noe.

Ikke vær redd for å savne et viktig innlegg! Overvåk informasjonsstøyen og begrens deg til mengden informasjon du kan behandle.

Usikkerhet

Hver dag fascinerer med nye ting: maling, fotografering, toving, broderi, interiørdesign. Det er nok materialer, men arbeidet er verdt det. Hvorfor?

Det er normalt å ha mange hobbyer. Slike mennesker fra renessansetiden kalles skannere. Du er sannsynligvis smart og godt lest, har et bredt syn og kan gjøre mye. Spørsmålet er, er du fornøyd med deg selv? Hvis du vil oppnå mer, må du prioritere og fokusere på det som er viktig for øyeblikket.

Handlingsløshet

Du lagrer vakre bilder for fremtiden. Nettleseren er full av bokmerker og VK-album - fra mange lagringer. Hvor er resultatene?

Hva venter du på? Jo før du begynner å jobbe, jo raskere vil du glede deg over resultatet. Er du redd for feil? Rett som du lærer. Øv hver dag for å få resultater.

Brenne ut

En person kan ikke være produktiv 24/7. Hvis du er lei av å studere og øve, trenger du en pause. Gjør noe ukreativt: rydde opp, besøke slektninger, betale regninger, shoppe eller slappe av. Gi hjernen din tid til å hvile og gå tilbake til jobb når du føler deg energisk.

Anbefalt: