Hvordan Tegne Donald Duck Med En Blyant Trinn For Trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Donald Duck Med En Blyant Trinn For Trinn
Hvordan Tegne Donald Duck Med En Blyant Trinn For Trinn

Video: Hvordan Tegne Donald Duck Med En Blyant Trinn For Trinn

Video: Hvordan Tegne Donald Duck Med En Blyant Trinn For Trinn
Video: Lær at tegne minion trin for trin 2024, Kan
Anonim

Den blide andungen Donald gleder moderne barn like mye som foreldrene deres en gang gjorde. Hvorfor ikke komme med nye opplevelser for ham? For å tegne en helt av en populær tegneserie, er det ikke nødvendig å mestre teknikken med akademisk tegning og strengt overholde perspektivlovene, fordi Donald Duck kan ta de mest utrolige stillingene.

Hvordan tegne Donald Duck med en blyant trinn for trinn
Hvordan tegne Donald Duck med en blyant trinn for trinn

Hvor skal jeg begynne?

Den trinnvise tegneteknikken er praktisk fordi den lar deg bygge et bilde fra separate deler. Du kan begynne å tegne med alle detaljer, men først må du ta vare på verktøyene. Du trenger et ark A4 hvitt papir og en middels hard blyant. Først vil ikke et viskelær skade noe, selv om det er bedre å umiddelbart lære å gjøre uten det.

Se på bildet av Donald Duck og prøv å identifisere de mest karakteristiske kroppsdelene til denne helten. Du kan starte for eksempel med øynene. Tegn to langstrakte ovaler. De lange akslene skal være nesten vertikale. Den ovale plassert lenger fra betrakteren vil være noe smalere og kortere. Tegn iris i de nedre delene av begge ovaler, de er runde og mørke for anda. Skygg sirklene, og la små hvite flekker være igjen.

Hode og skuldre

Tegn omrissene av hodet. Det minner mest av en pære der den smale delen er i bunnen. Tegn en slik pære. Linjen trenger ikke å være solid. Hvis du ikke er veldig trygg på dine evner, tegner du en veldig tynn disposisjon. Tegn to veldig korte parallelle striper til haken - nakken. Tegn en linje for skuldre og armer. Konturen til overkroppen er veldig lik toppen av toppen.

Mage

Trekk en bue under skulderlinjen, og tre tilbake en avstand som er omtrent lik hodets høyde. Den konvekse delen skal peke mot nedre høyre hjørne. Merk leggenes posisjon ved å tegne 2 par korte striper. Parvis er disse slagene parallelle. Del avstanden fra øynene til haken omtrent halvparten. Skissere nebbet. Den er bred og flat for en and, og ligner mest på et hettevisir.

Munn og hals

Trekk munnen. Den nedre delen av den går parallelt med hodets konturlinje. Tegn halsen på jakken. Den har form av en spiss vinkel. Plasser vingene i ønsket posisjon. For eksempel står en andunge akimbo. Skiss ut halens konturer - 2-3 fedd bøyd oppover.

Detaljer

Andungen Donald bærer ofte en sjømanns fredløse hette. På figuren har den vanligvis form av en uregelmessig oval med ujevne kanter. Det er et bånd på baksiden av den fredløse hetten - den kan tegnes i form av et rektangel. Tegn potene. De er bare uregelmessige flekker.

Overfør foldene på plagget. Det kan være 2-3 ujevne slag på armhulen eller på innsiden av albuen. For å formidle ansiktsuttrykk, må du tegne korte buer over øynene, samt flere divergerende slag som kommer fra munnviken. Andungen er klar. Konturene kan skisseres med en mykere blyant. Ikke glem å fjerne de ekstra linjene.

Anbefalt: