Hvordan Lære å Tegne Hjerter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Tegne Hjerter
Hvordan Lære å Tegne Hjerter

Video: Hvordan Lære å Tegne Hjerter

Video: Hvordan Lære å Tegne Hjerter
Video: hvordan å tegne et hjerte 2024, Kan
Anonim

Forskere har lenge kranglet om opprinnelsen til piktogrammet, som vi pleide å betegne kjærlighet og hjerte. Noen sammenligner en "Valentine" med en kvinnes rumpe, noen husker bladene til en plante som heter Sylphia, som ble utryddet i de første århundrene i vår tid, hvorfra det ble laget et prevensjonsmiddel. Tomsk Ugrians med dette symbolet betegnet en mann-kriger. På en eller annen måte krever en sjelden kjærlighetsmelding i dag ikke muligheten til å vakkert tegne hjerter.

Hvordan lære å tegne hjerter
Hvordan lære å tegne hjerter

Det er nødvendig

  • Rød eller rosa maling (blyant, tusj);
  • Blyant;
  • Papir.

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk hvordan en bassnøkkel ser ut: en lett deformert halvsirkel med den konvekse delen pekende litt oppover. Tegn denne formen med en blyant på papir.

Steg 2

Tegn nå den samme halvsirkelen som peker i motsatt retning. Ikke streve for full symmetri, det er ikke behov for det. Mal formen med rød eller rosa.

Trinn 3

Et symmetrisk hjerte vil være resultatet av en likestilt trekant med toppunkt pekende nedover. Tegn den med en linjal eller på kvadratisk papir. Glatt ut sidehjørnene med to avrundede linjer. Koble dem strengt over toppen.

De avrundede linjene danner to halvsirkler. Hvis du vil ha helt rette linjer, bruk et kompass. Mal over hjertet med maling eller blyant.

Trinn 4

Det er litt vanskeligere å tegne hjerter fra andre former, for eksempel tusenfryd. Først tegner du en "ramme" av det fremtidige hjertet ved hjelp av en av de foreslåtte ordningene med blyant. Deretter tegner du blomster, buer, bånd eller andre gjenstander på samme avstand fra hverandre. Midten på hvert element må være nøyaktig på linjen.

Trinn 5

Hvis ønskelig, fyll ut selve hjertet, ikke bare omrissene. Når du er ferdig med denne skissen, må du male den i forskjellige farger etter eget ønske.

Trinn 6

Vent til malingen tørker (om nødvendig). Deretter sletter du blyantmerkene forsiktig der de er synlige.

Anbefalt: