Hvordan Veve En Drømmefanger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve En Drømmefanger
Hvordan Veve En Drømmefanger

Video: Hvordan Veve En Drømmefanger

Video: Hvordan Veve En Drømmefanger
Video: Weaving | Väva 2024, April
Anonim

Ifølge legenden om de nordamerikanske indianerne fanger drømmefangeren åndene til dårlige drømmer uten å la dem passere gjennom nettet sitt, mens gode, hyggelige drømmer går uhindret gjennom hullet i sentrum og personen ser dem om natten. Hvis du har mareritt, ville det være fint å få en slik talisman.

Hvordan veve en drømmefanger
Hvordan veve en drømmefanger

Det er nødvendig

  • - pilkvist
  • - fuglefjær
  • - tykke tråder
  • - tanntråd eller iris
  • - perler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Selvfølgelig, i dag, kan en drømmefanger kjøpes i hvilken som helst butikk som selger suvenirer, men den trenger ikke nødvendigvis å oppfylle formålet - å fange dårlige drømmer. Hvis du vil skaffe deg en fungerende drømmefanger, må du lage en selv. Først må du stille inn ønsket stemning. Innse hva du gjør akkurat, forestill deg hvordan et trådnett holder tilbake dårlige drømmer, hvor lyse og hyggelige drømmer går gjennom hullet. Nå som du har nådd ønsket humør, kan du fortsette direkte med å lage fangeren.

Steg 2

Ta en pilestang og bøy den i en sirkel. Hvis du vil lage en dekorativ drømmefanger, kan du bruke en trådsirkel og til og med en bøyle som base, men de nordamerikanske indianerne vevde en drømmefanger på en selesirkel.

Trinn 3

Begynn å pakke tråden rundt sirkelen. Det er bedre å ta tråder fra naturlig garn, og de skal være tykke nok, men du kan velge fargen etter eget skjønn. Den skal flettes med klokken og til hele pilekvisten er dekket av tråder og holdes godt fast.

Trinn 4

Begynn nå å veve på nettet. For å gjøre dette, ta en tynnere tråd enn den du brukte for å vikle sirkelbunnen. Det kan være iris eller tanntråd. Vev edderkoppnettet rundt og rundt, og fest tråden til basen med jevne mellomrom. Du kan feste tråden til den forrige sirkelen på nettet ved hjelp av en knute eller løkke. Det er tilrådelig å trekke tråden tett, slik at nettet ikke synker. Hvis du ønsker det, kan du veve perler inn i drømmefangeren.

Trinn 5

Etter at du har flettet det nødvendige antall sirkler på nettet, fest tråden med en knute. Fest nå løkken til drømmefangeren for å henge den opp fra og fest fjærene til ringen. Vanligvis brukes ørnfjær i en drømmefanger for menn, og uglefjær brukes i en drømmefanger for kvinner. Lytt til intuisjonen din - den vil fortelle deg hvilke fuglefjær som er best for deg.

Trinn 6

Heng en drømmefanger på toppen av sengen din. Nå er du pålitelig beskyttet mot dårlige drømmer.

Anbefalt: