Hvordan Lære å Spille Barre

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Spille Barre
Hvordan Lære å Spille Barre

Video: Hvordan Lære å Spille Barre

Video: Hvordan Lære å Spille Barre
Video: Lær At Spille Barre Akkorder | Lektion 1 | - Power Akkorder 2024, Kan
Anonim

Til tross for at "barre" er en av de grunnleggende teknikkene for å spille gitar, kan det føre til alvorlige vanskeligheter for nybegynnere, og til og med fraråde noen å lære seg instrumentet. Dette skyldes den vanskelige innstillingen av fingrene og den alvorlige fysiske innsatsen i de første trinnene.

Hvordan lære å spille barre
Hvordan lære å spille barre

Bruksanvisning

Trinn 1

Perfekt alle åpne akkorder. I alt må du opprettholde konsistens, og enda mer i å lære å spille gitar. Hvis du takler barren uten å lære grundig de enklere teknikkene i spillet, vil du støte på en rekke unødvendige problemer. Sørg derfor for at når du spiller på åpne strenger, ikke har smertefulle opplevelser i fingrene, er lyden av høy kvalitet, og overgangen til en ny akkord er intuitiv.

Steg 2

Dekonstruere fingeren på de viktigste lukkede akkordene. Disse er veldig enkle å huske: barre er ikke mer enn la, mi (A, E) og deres derivater. For eksempel, spill en E-dur akkord (E) og skyv den deretter til høyre bånd. Fest nå strengene ved de samme båndene, men uten pekefingeren (rosa, ring og midt), og den frigjorte pekefingeren "setter" på alle strengene ved første bånd. Faktisk "forkorter" du stangen ved å sette din egen finger i stedet for den ekstreme mutteren (capoen fungerer på samme prinsipp). De fleste lukkede akkorder spilles på samme måte. Skiftet E er F; A blir til B. Em er henholdsvis Fm og Am - Bm.

Trinn 3

Fordel lasten riktig når du spiller en akkord. Først av alt, ikke prøv å trykke alle strengene likt. For eksempel har Bm to, tre og fire allerede klemt til høyre for barren, så indeksen din skal bare trykke på en, fem og seks. Videre påvirker ikke den 6. strengen lyden for mye, så den kan enkelt berøres med fingeren. Da blir innstillingen så praktisk som mulig. Likeledes for F: konsentrer deg om å fikse “en”, “to” og “tre”, og toppen kan slappes av. Sett samtidig fingeren ikke vinkelrett på stangen, men med en kant - på denne måten vil du redusere belastningen. For enkelhets skyld lager du en tommelfingerstøtte for deg selv på den andre siden av nakken.

Trinn 4

Lær hvordan du spiller lukkede akkorder på forskjellige bånd. Enhver åpen akkord kan spilles med barren, men den høres litt annerledes ut (vanligvis høyere). Hvis du for eksempel spiller F på 5. bånd, får du en mer klangvariasjon av A. Eller hvis du vil ha et C-moll (Cm) -akkord, må du spille Bm fra tredje bånd. Du finner en komplett liste over bestemmelser i hvilken som helst lærebok eller på Internett.

Anbefalt: