Hvordan Lære å Skrive Ulemper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Skrive Ulemper
Hvordan Lære å Skrive Ulemper

Video: Hvordan Lære å Skrive Ulemper

Video: Hvordan Lære å Skrive Ulemper
Video: LetterSchool - Lær å skrive! (Preview) 2024, April
Anonim

Backing tracks er instrumentale komposisjoner som vokal senere blir lagt på. Du må ha ferdighetene til å spille instrumenter og jobbe med spesielle programmer for å skrive musikk til sanger.

Hvordan lære å skrive ulemper
Hvordan lære å skrive ulemper

Bruksanvisning

Trinn 1

Lær den såkalte "musikalske" leseferdigheten. Dette betyr at du i det minste generelt skal forstå hva en musikalsk komposisjon skal bestå av, hva som trengs for å lage den, hvordan arrangementet og innspillingen gjennomføres. I tillegg må du lære det grunnleggende om å spille bestemte instrumenter hvis du planlegger å lage musikk med dem. Du kan gjøre alt dette i en av byens musikkskoler eller lese spesialpedagogisk litteratur som du finner på Internett.

Steg 2

Studer teksten til den kommende sangen. Opprettelsen av et backing-spor innebærer at musikken blir valgt spesielt for dem. Tenk på hva den mest passende melodien skal være - rask eller langsom, morsom eller trist osv. Det er også viktig å velge sjanger og stil på selve musikken, for eksempel rock, pop eller elektronisk.

Trinn 3

Begynn å velge riktig utstyr for musikkproduksjonen din. Det er ikke nødvendig å leie en studioplass, selv om den er kraftig nok, vil det være nok. Kjøp dine egne eller leie musikkinstrumenter hvis du planlegger å bruke dem når du spiller inn.

Trinn 4

Prøv å lage enkle og upretensiøse melodier til å begynne med. Den enkleste måten å gjøre dette på er med et program som Fruity Loops Studio. Den inneholder alle nødvendige verktøy for både en nybegynnermusiker og en profesjonell. Etter å ha spilt inn et musikkspor, overdub det i programmet med den forhåndsinnspilte vokalen og sjekk hvor godt de kombinerer. Legg til de nødvendige effektene og korriger eventuelle mangler hvis du merker noe.

Trinn 5

Pakk ut vokalsporet, og etterlater bare den musikalske komponenten. Lagre den i en egen fil. Nå kan du bruke den som et bakspor og foreta de nødvendige justeringene etter behov.

Anbefalt: