Hvordan Fotografere Biler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fotografere Biler
Hvordan Fotografere Biler

Video: Hvordan Fotografere Biler

Video: Hvordan Fotografere Biler
Video: Hvordan Norema holder oversikt og får stålkontroll på sine leveranser 2024, April
Anonim

Behovet for å fotografere en bil oppstår for alle som ønsker å selge bilen. Og ikke bare selge, men selge til en god pris. Tross alt, som du vet, skaper vellykkede fotografier førsteinntrykket av den kjøpte bilen for kjøperen. Og mye avhenger av dette.

Når du fotograferer en bil, er det viktig å velge riktig vinkel
Når du fotograferer en bil, er det viktig å velge riktig vinkel

Det er nødvendig

  • - bil
  • - kamera
  • - polariserende filter

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke rush for å ta tak i kameraet. Forbered deg først på en fotografering. En sjelden modell vil godta å vises i filmer, og være skitten og upassende. Bilen er av samme modell, gi den en sjanse til å se best mulig ut på bildene. Men man skal ikke være begrenset til vask. Ta en myk klut og tørk av vanndråpene som er igjen etter vask, ellers ser de slurvete ut på bilder.

Steg 2

Velg en passende bakgrunn for bildene dine. En jeep på bakgrunn av en bygate vil gjøre like lite inntrykk som en sportsbil midt i en gjørmete vei. Store trær, fargerike hus og prangende tegn vil distrahere oppmerksomheten fra motivet ditt og unngås best også. Prøv å finne et rolig landskap, en grå betongvegg, en liten høyde eller en vanlig moderne bygning, og bruk dem som bakgrunn.

Trinn 3

Det er bedre å velge tidspunkt for skyting om morgenen eller om kvelden. I en lys solrik tåke vil bilen glitre av farger, og fasongene vil ikke virke så harde og pregede. I den dypere skumringen kan du slå på frontlysene, som umiddelbart gir livet til bildet. Bare husk å bruke et stativ i dette tilfellet. Håndholdte bilder vil være uskarpe og uskarpe på grunn av lave lukkertider.

Trinn 4

Når du tar bilder, skal solen være bak fotografen. Ikke glem å sørge for at unødvendige skygger ikke faller på bilen mens du gjør dette. Spesielt skyggen til fotografen selv.

Trinn 5

Det menneskelige øye glir alltid over bildet diagonalt fra venstre til høyre. Vurder dette når du fotograferer, lag en ledende diagonal når du rammer inn slik at bildet ser harmonisk ut.

Trinn 6

Ikke kutt av hjulene når du skyter, og prøv å alltid vise hvordan de er i kontakt med bakken.

Trinn 7

Bruk et polariserende filter. Det vil hjelpe deg med å fjerne parasittblending, både fra glasset i bilen og fra metallflatene.

Trinn 8

Med tanke på alle disse små funksjonene, vil du kunne ta gode bilder av bilen din eller ikke. Å fotografere biler er tross alt ikke mindre interessant enn å fotografere mennesker.

Anbefalt: