Hvordan Endre Bildet Ditt Med Farge

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Bildet Ditt Med Farge
Hvordan Endre Bildet Ditt Med Farge

Video: Hvordan Endre Bildet Ditt Med Farge

Video: Hvordan Endre Bildet Ditt Med Farge
Video: Hvordan bevare en farge i sort - hvitt bilde 2024, Kan
Anonim

Fra tid til annen vil alle ikke bare se på sitt eget bilde eller et vennebilde, men på det uvanlige og originale designet på dette bildet, som kan oppnås ved å bruke maler for forskjellige postkort, rammer og design, og kombinere dem med bilder i Adobe Photoshop. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du endrer fargen på et bilde til en uvanlig svart-hvitt-overgang. Denne ferdigheten vil være nyttig for fotomontasje og collageoppretting.

Hvordan endre bildet ditt med farge
Hvordan endre bildet ditt med farge

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne et bilde i Photoshop som du vil legge i en ferdig ramme eller collage. Åpne egenskapene til fotolaget (Lagstil) og legg til parameteren Gradientoverlegg i laget, og sett det i riktig fane.

Steg 2

Juster gradienten som følger: Blandingsmodus - Farge, Opasitet - 100%, Stil - lineær, Vinkel - 90. Velg standard svart-hvitt-gradient som fargeovergang.

Trinn 3

Klikk OK - du vil se hvordan bildet er farget i svart og hvitt. I dette skjemaet kan det allerede brukes til fotomontasje, men du kan oppnå en enda mer original effekt ved å endre skyggen på gradientfyllingen.

Trinn 4

Åpne Gradient-redigereren ved å klikke på fargevalget for gradering i innstillingene for lagstil. Du vil se en ferdig palett med nyanser, som hver kan brukes, i forhåndsinnstillingsvinduet, og du kan også angi de nødvendige nyanseovergangene selv i redigeringspanelet, som du vil se nederst i vinduet.

Trinn 5

Klikk på den nedre, svarte glidebryteren i gradientfyllingspanelet og velg en farge fra paletten. Klikk deretter på den hvite glidebryteren og velg en farge igjen. Du kan gjøre en overgang av hvilken som helst farge - for eksempel fra blå til gul eller fra hvit til rød. Klikk OK for å se hvordan fargen på bildet endres.

Trinn 6

Alternativt kan du fylle bakgrunnen bak den menneskelige formen med en gradient, slik at formen blir uendret - i fargene som opprinnelig var på bildet. For å gjøre dette, på kopien av topplaget, slett menneskeskikkelsen med et viskelær.

Trinn 7

Eksperimenter med fyll, legg til flere farger, oppnå uvanlige fotoeffekter i verkene dine.

Anbefalt: