Hvordan Tegne Hvaler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Hvaler
Hvordan Tegne Hvaler

Video: Hvordan Tegne Hvaler

Video: Hvordan Tegne Hvaler
Video: Lær at tegne EN HVAL | HVORDANTEGNERJEG.DK 2024, April
Anonim

Å tegne dyr er alltid vanskelig. Dette er imidlertid en av de mest spennende tingene å gjøre. Tegning av dyr begynner en person å innse hvor mangfoldig dyreverdenen er. Det er spesielt interessant å tegne den fortsatt lite studerte verden av marine dyr. I dag skal vi snakke om hvordan man tegner hvaler. Hvalen er det største marine pattedyret og regnes som det enkleste dyret å tegne.

Hvordan tegne hvaler
Hvordan tegne hvaler

Det er nødvendig

Tegnepapir, blyanter, viskelær

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du skissere hvilken størrelse hval du vil få. Siden en hval er et stort dyr, er det bedre å tegne den på hele papirarket. Vi skisserer hvor hodet, kroppen og halen skal være. I vårt eksempel vil hvalen bli avbildet horisontalt - det er i denne posisjonen den hele tiden holder seg. Vi tegner en stor oval for kroppen og tegner et hode i form av en halv oval foran den.

Steg 2

Hvalens hale peker vanligvis oppover, så vi skildrer halen som en lang oval, smal på den ene siden og rettet litt oppover. Tegn en finne i form av en likestilt trekant med avfasede hjørner til den ovale på enden. Tilfører samtidig rom for øyne og nedre finner.

Trinn 3

Vi tegner de nedre finnene i form av langstrakte trapeser. Tegn øyet og toppen av hodet.

Trinn 4

Nå kan du begynne å legge til volum i hvalen. For å gjøre dette, skygg den nedre delen av finnene som vender mot kroppen og den nedre delen av halen.

Trinn 5

I det siste trinnet fortsetter vi å skygge hvalen i sin nedre del for å gi dyret volum.

Anbefalt: