Hvordan Sy En Babypose

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy En Babypose
Hvordan Sy En Babypose

Video: Hvordan Sy En Babypose

Video: Hvordan Sy En Babypose
Video: Tutorial: Hvordan sy en lue/ How to sew a baby hat 2024, April
Anonim

Denne morsomme babyposen i form av et løvehode vil helt sikkert appellere til både jenter og gutter. Det er ikke vanskelig å lage en slik pose, men den vil gi mye glede.

Hvordan sy en babypose
Hvordan sy en babypose

Det er nødvendig

  • - tett tykt mørk oransje eller gult stoff;
  • - hvitt stoff til dekorasjon;
  • - 2 store knapper;
  • - 1 liten svart knapp;
  • - en tynn stripe ingefærpels;
  • - fôrstoff
  • - tynn skumgummi;
  • - 4 tykke flate snørebånd;
  • - kritt eller såpe.

Bruksanvisning

Trinn 1

Sy babyvesken i form av et løvehode. Bestem størrelsen på den fremtidige posen og klipp ut to identiske sirkler fra tykt stoff, og la det være 1-2 centimeter godtgjørelse. Lag de samme sirkler med de samme tillatelsene fra fôrstoffet. Og to flere av de samme skumgummisirklene, men uten kvoter.

Steg 2

Skjær to små sirkler ut av hvit klut og en oval omtrent halvparten av sirkelenes størrelse. Fra kretsene vil du få en snute, fra en oval - en hake.

Trinn 3

Skjær to små sirkler ut av ingefærduken, klipp av et lite stykke for å lage en flat base - dette vil være ørene. Ta en stor sirkel med rødt stoff, legg en snute på den (to hvite sirkler ved siden av den i midten, en oval under dem), øyeknapper, en neseknapp i krysset mellom to hvite sirkler, ører - nesten kl. en godtgjørelse, med kuttet ned. Fest alle stoffdelene med pinner, merk knappens plassering med kritt eller såpe.

Trinn 4

Sy på eller lim alle detaljene med Moment lim. Legg den dekorerte stoffsirkelen “med forsiden ned”, legg et stykke skumgummi på den, på toppen - fôr stoff, fest pinagummi og tekstiler med pinner, sy. Gjør det samme med de resterende tre sirkler.

Trinn 5

Sy de to delene av posen langs kanten, og la en bred åpning være på toppen, omtrent fra øre til løveunge.

Trinn 6

Ta en pelsstrimmel - den vil tjene for manen. Prøv det, og pakk hele den store røde sirkelen rundt kanten. Trimm av overflødig pels, og la det være igjen kvoter på 1-2 centimeter.

Trinn 7

Match oransje tråder for å matche pelsen. Sy pelsen med blinde sømmer til kanten av ansiktssirkelen, og slipp forsiktig hår som sitter fast i trådene.

Trinn 8

Lag et håndtak: ta fire sorte blonder som er flate, brede og tette. Samle dem i en haug, juster endene, og bind i den ene enden med en knute, fest knuten på en stasjonær base.

Trinn 9

Spred snørene på rad, ta den helt til venstre (første), bøy den inn i den andre, bøy den under den tredje og vri den til den fjerde. Hold det første og fjerde snøret, vind det andre over det tredje, skyv under det fjerde, og brett deretter det første under det andre. På denne måten vever du en stropp av ønsket lengde og syr til vesken fra innsiden.

Anbefalt: