Må Jeg Gjøre En Kjærlighetsformulering

Må Jeg Gjøre En Kjærlighetsformulering
Må Jeg Gjøre En Kjærlighetsformulering

Video: Må Jeg Gjøre En Kjærlighetsformulering

Video: Må Jeg Gjøre En Kjærlighetsformulering
Video: 🅚 приворот на отпевальную свечу - ритуалы, любовная магия 2024, Mars
Anonim

Er det verdt å henvende seg til spåmenn - mange på et tidspunkt i livet tenker på det. Hvis alt ikke går greit i forholdet, vil mange mennesker søke hjelp fra "fagpersoner" - spåmenn, tryllekunstnere, synske, som "garanterer" resultatet. Det ser ut til at dette er den enkleste måten å løse alle problemer i et forhold, spesielt hvis en kvinne ikke er trygg på seg selv, i hennes "feminine sjarm."

Må jeg gjøre en kjærlighetsformulering
Må jeg gjøre en kjærlighetsformulering

Men hvor realistisk er det egentlig å fikse forholdet på denne måten?

På den ene siden er innvirkningen på informasjonsfeltet på jorden, på underbevisstheten, på det menneskelige energifeltet mulig. Den gamle praksisen til sjamaner og trollmenn er noen ganger effektiv. Men det kan være utrygt å bruke dem.

  • Magisk, energisk innvirkning er en slags vold. Kanskje, når han prøver å fikse noe i et område i forholdet, kan en ikke altfor dyktig tryllekunstner påvirke den menneskelige psyken negativt: så når han forblir hos den ikke elskede, klarer ikke mannen å forlate henne, men hans oppførsel endres. Han kan begynne å drikke, løfte hånden til kona eller miste den mannlige styrken.
  • Som regel er kjærlighetsstaver begrenset i tid, de kan ikke handle hele livet, og på et eller annet tidspunkt blir “offeret” frigjort fra kraften til “magi”.
  • Denne typen innflytelse mister kraften hvis den "forheksede" personen opplever alvorlig stress, opplever sterke følelser, både negative og positive.
  • De fleste av dem som lover psykisk hjelp, er rett og slett sjarlataner. Ja, de er gode psykologer som er i stand til å forsikre klienten om at de har hjulpet ham. Men de er ikke i stand til å ha en reell innvirkning. Bare noen få er utstyrt med en slik gave. Men som regel driver ikke disse menneskene med selvreklame, fordi de vet at innblanding i andres skjebne er en forbudt og farlig virksomhet.

Likevel er folk som henvender seg til synske ofte fornøyde med resultatet. Hvorfor? Placeboeffekten spiller inn. En person som er trygg på at ritualet fungerer, får kraftig støtte, først og fremst psykologisk. Menneskelig atferd endres, han blir mer trygg på seg selv, i sine evner. Han begynner å se på situasjonen på en måte som om den allerede forandrer seg til det bedre. Og hun begynner virkelig å endre seg, begynner å endre seg! Det er ingenting overraskende. Personen som brukte "kjærlighetsformen" endrer oppførselen, slutter å handle i henhold til de gamle mønstrene, og partneren endrer følgelig holdningen til ham og situasjonen.

Men det er mange måter å tro på dine egne styrker uten å ty til all slags "synske". De er vellykket brukt av psykologer. Ville det ikke vært bedre med deres hjelp til å prøve å forandre seg litt, og da vil verden endre seg.

Anbefalt: