Hvordan Tiltrekke Suksess Og Penger I Feng Shui

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tiltrekke Suksess Og Penger I Feng Shui
Hvordan Tiltrekke Suksess Og Penger I Feng Shui

Video: Hvordan Tiltrekke Suksess Og Penger I Feng Shui

Video: Hvordan Tiltrekke Suksess Og Penger I Feng Shui
Video: [Feng Shui Tips Episode 12] - Bed with bad Feng Shui? 2024, April
Anonim

For å tiltrekke hell og rikdom til liv ved hjelp av gammel kinesisk filosofi, trenger du ikke å gjøre leiligheten din til en suvenirbutikk. En statuett, installert i henhold til alle reglene til Feng Shui, vil gjøre mer godt enn et dusin talismaner som er hengt i hjørnene.

Hvordan tiltrekke suksess og penger i Feng Shui
Hvordan tiltrekke suksess og penger i Feng Shui

Organisering av rommet

Først og fremst må du kvitte deg med gamle, unødvendige ting og ødelagte mekanismer. Vann som drypper fra kranen, og lekker rør dråpe for dråpe tar lykke og velstand ut av huset. Ny eiendom har ganske enkelt ikke nok plass, så det har ingen hast med å dukke opp i livet ditt. Bedre tomme, rene hyller enn søppel som ligger i dødvekt og blokkerer pengekanalen.

Sektoren for velvære og suksess ligger i den sørøstlige delen av huset. Prøv å rydde og belyse denne delen av rommet så mye som mulig. Plassering av en arbeidsplass der ville være et godt valg. Inneplanter med runde blader er også best plassert i denne delen av huset, mens kaktus og andre blomster med torner bør flyttes til kjøkkenet.

Symboler og talismans som tiltrekker flaks og penger

Vann er en leder med positiv energi. Hvis det ikke er mulig å installere en innendørs fontene, kan du henge et bilde av en foss eller strøm på veggen. En figur eller et bilde av en vannmølle regnes også som en magnet for rikdom.

Et rundt formet innendørs akvarium regnes som en kraftig egenskap som forbedrer kontantstrømmen. Feng Shui anbefaler å plassere 9 gullfisk i den: 8 røde og 1 svarte. Du kan imidlertid klare deg med bare ett kjæledyr - aovanaen. Dragefisken symboliserer stor fortjeneste i feng shui.

Du kan aktivere tiltrekningen av penger og flaks ved hjelp av figurer av "himmelske dyr": en feniks, en drage eller en skilpadde. Sistnevnte må plasseres i den nordlige delen av huset for å lokke lykke til og innflytelsesrike forretningsmiljøer. Det anbefales å installere figurer laget av naturlige materialer - stein eller tre.

Den kanskje mest berømte talismanen for å skaffe seg rikdom er en trebent frosk som sitter på et fjell med mynter. Du må plassere en slik figur til venstre for inngangsdøren, vendt mot huset. En mynt legges i munnen til padden, og når den faller ut spontant, betyr dette en rask inntekt. Regelmessig bør figuren nedsenkes i vann for å gi den styrke til videre arbeid. Hvis du merker en nedgang i pengesaker - er det bare å bade paddene.

Beskytte positive energier

Det er ikke nok bare å tiltrekke seg lykke til energi; du må også holde den hjemme og beskytte den mot negativ påvirkning. En gjennomsiktig krystall brukes til å nøytralisere negativ energi. Amuletten skal henges på et rødt bånd i den nordlige delen av huset, helst på et sted hvor solstrålene vil belyse den. Med jevne mellomrom må krystallet rengjøres negativt med vann. Amuletten kan tas med deg på turer.

Anbefalt: